Site de secrete, stiinta si metafizica

Un articol dintr-o revistă din 1994 ni-i arată pe Beavis & Butthead îndreptându-se în avioane către “turnurile gemene” din New York! Adică, cu 7 ani înaintea atentatului terorist de la World Trade Center! Iar coincidenţă, nu?

14 29

beavis-and-buttheadUn articol straniu din 1994 preluat din revista “Vice” a ieșit la suprafață, arătându-i pe celebri Beavis & Butthead îmbrăcaţi ca agenți Al Qaeda care zboară în avioane către turnurile gemene. Beavis & Butthead sunt personaje de animaţie, create în 1992, devenind faimoşi după ce au fost promovaţi de postul de televiziune MTV. Dar, revenind la articolul din 1994: cum naiba să poţi spune că totul e doar o coincidenţă, când în caricatura şi în articolul respectiv revista respectivă a preconizat la detaliu atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 de la New York, ce au fost atribuite organizaţiei teroriste Al Qaeda!? Mai poate spune cineva că totul e doar o coincidenţă?

Să vă citez câteva fragmente din articolul din revista “Vice”, ca să vă minunaţi:

Vă amintiţi de camionul Ryder, plin cu câteva canistre de hidrogen comprimat, care a fost parcat în parcare subterană de World Trade Center anul trecut? Acesta a explodat şi a făcut o gaură prin patru niveluri de beton în subsol. Unii experți spun că, dacă ar fi fost la câțiva pași mai aproape de o coloană principală de sprijin, turnurile s-ar fi putut prăbuşi.

(Articolul face referire la atentatul din 1993 de la World Trade Center; în februarie 1993, o maşină plină cu explozibil a pătruns în parcarea subterană a centrului World Trade Center din New York, SUA. Deşi doar 6 persoane au murit în urma deflagraţiei, numărul răniţilor a depăşit 1.000. Atentatorul, Ramzi Yousef, spera să omoare peste 250.000 de oameni).

Vă puteți imagina carnagiul? Vă puteţi imagina ce s-ar fi putut întâmpla dacă Turnurile Gemene s-ar fi prăbușit? (…) Aşa că ne-am putea întreba: “Cine dracu’ este atât de bolnav de a făcut asta? De unde e el și prietenii săi? Pentru că am să-i rup gâtul ca Van Damme în “Timecop”, unul dintre cele mai bune filme ale acestui an! Ei bine, sper ca pașaportul vostru să fie valabil, pentru că vom merge în Afganistan. La Ramzi Yousef, omul care a pus bomba; el este un național kuweitian şi membru al unei organizații teroriste recente, de care nu aţi auzit niciodată până acum. Ea se numeşte al-Qaeda şi se găseşte în zonele stâncoase din Afganistan.

Al-Qaeda își are rădăcinile în războiul de gherilă împotriva forțelor de ocupație ale Uniunii Sovietice din Afghanistan în anii ’80. Liderul Al-Qaeda, Osama bin Laden, este un bogat al familiei saudite. De fapt, unii membri ai familiei sale sunt amici cu unii baştani care controlează guvernul american de la Washington, DC. Din fericire pentru noi, printre amici nu se află şi Bill Clinton.

vice-article

Iar articolul este însoţit de o caricatură bizară, în care doi terorişti din Al Qaeda se află în avioane, atacând cele 2 turnuri gemene! Vă daţi seama, cu 7 ani înaintea atentatului din 2001! Oameni buni, marea majoritate a evenimentelor importante din această lume sunt planificate cu mult timp dinainte. Illuminati/Oculta Mondială e peste tot şi ea ne organizează şi dirijează viaţa…

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie