Un artefact misterios din Rusia (un cilindru metalic) demonstrează clar fie existenţa extratereştrilor, fie existenţa civilizaţiei avansate a Atlantidei

  •  
  •  
  •  
  •  

Dr.Vladimir Rubțov, un om de știință rus, crede că cel mai important artefact de origine extraterestră descoperit până acum ar fi un obiect metalic găsit în 1976 lângă râul Vașka din Republica Komi aparținând de Rusia. Obiectul are forma unui cilindru cu diametru de circa 1,2 metri. Obiectul a fost tăiat în mai multe bucăți și a fost apoi analizat în mai multe laboratoare din fosta URSS, dintre care amintim Institutul de Geofizică Nucleară şi Geochimie, Institutul de Probleme Fizice S.I. Valiov şi Institutul de Oţel şi Aliaje V.I. Vernadski.

Dr.Vladimir Fomenko a fost cel care a coordonat cercetarea şi care a publicat apoi concluziile în anul 1985. Astfel, obiectul „extraterestru” este un aliaj din următoarele elemente rare: ceriu (67,2%), lantan (10,9%) şi neodim (8,78%). Mai există, de asemenea, şi mici cantităţi de uraniu şi molibden (mai puţin de 0,04%). Aliajul este, în mod clar, de origine artificială, dar nu conţine urme de sodiu şi calciu, de aici rezultând concluzia că el a fost imposibil să fi fost creat aici, pe Pământ, cu tehnologiile curente aflate la dispoziţia noastră.

Artefactul pare să fi fost realizat dintr-o mixtură de „prafuri” cu structuri cristaline diverse. Cele mai fine particule ale acestor prafuri constau în doar câteva sute de atomi.

Din păcate această descoperire şi anunţul privind artefactul a fost realizat în plin „război rece”, iar Occidentul nu a fost nici interesat şi nici conştient de importanţa sa pentru istoria omenirii. De fapt, se cunosc mult mai multe lucruri despre alte artefacte mai puţin importante decât despre acest obiect metalic. Poate că aceasta e dovada cea mai puternică că extratereştrii există… Sau, poate că în vechime, pe Pământ, a existat o civilizaţie mai avansată decât a noastră, civilizaţia Atlantidei. Oricare din versiuni sunt realiste.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu