Dinozaurii sunt poate cele mai cunoscute mamifere dispărute. Oamenii de ştiinţă ne spun că ei au apărut în urmă cu circa 243-233 de milioane de ani în urmă şi au dispărut acum circa 65 de milioane de ani, atunci când o cometă sau un asteroid imens s-a prăbuşit pe Terra.
Totuşi, e posibil ca oamenii de ştiinţă să nu ne spună tot adevărul. De ce? Pentru că există mai multe dovezi că oamenii au trăit, la un moment dat, în acelaşi timp cu dinozaurii, iar oamenii nu trăiau în urmă cu 65 de milioane de ani, nu-i aşa?
De exemplu, oamenii de ştiinţă din fosta URSS au făcut publică descoperirea unei pietre care conţinea mai mult de 2.000 de urme de picior de dinozaur, împreună cu urme de picior de om. Evident, ambele urme au fost făcute în noroi sau nisip şi apoi s-au solidificat de-a lungul timpului. Dacă există şi urme de oameni, aceasta înseamnă că oamenii şi dinozaurii au trăit în acelaşi timp!
Sau, de exemplu, râul Paluxi din Texas curge prin mijlocul Parcului Naţional “Dinosaur Valley”, celebru în lume pentru că el conţine numeroase urme de dinozauri. Dar nu numai urme de dinozauri, ci şi de oameni, acestea din urmă fiind găsite nu numai în aceeaşi formaţiune, dar unele din ele se suprapuneau evident cu paşii de dinozauri. Ceea ce demonstrează, fără de tăgadă, că dinozaurii şi oamenii au trăit în acelaşi timp!
Ori, în mozaicul de la Palestrina, vechi de peste 2.000 de ani, apar înfăţişări ale grecilor ptolemaici, ale etiopienilor negri aflaţi la vânătoare şi care vânează o creatură, ce seamănă foarte mult cu un dinozaur.
De ce vă spun toate aceste lucruri? Pentru că am întâlnit o teorie foarte interesantă într-o lucrare ezoterică şi care ne spune clar următoarele: ultimii dinozauri de pe Terra dispar definitiv în urmă cu aproximativ 70.000 de ani î.Hr., ca urmare a iernii atomice instalate pe planeta noastră în urma războiului atomic dintre două civilizaţii de pe Pământ. Ţinând cont de dovezile de dinozauri de care am vorbit mai sus, precum şi de urmă ale unor explozii nucleare vechi ce au avut loc în deşertul din Orientul Mijlociu sau în deşertul din Pakistan / India, această ipoteză pare mult mai credibilă decât ceea ce ni se învaţă la şcoală în zilele noastre…