Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Trump va dezvălui secretul OZN-urilor în octombrie 2020 pentru a câştiga alegerile prezidenţiale?

839

blankCa urmare a negestionării corespunzătoare a crizei provocate de pandemia de coronavirus, mulţi analişti se aşteaptă ca actualul preşedinte al SUA, Donald Trump, să nu mai fie reales în viitoarele alegeri prezidenţiale americane din noiembrie 2020. Însă s-ar putea ca lucrurile să nu stea aşa, iar lucrurile să fie date peste cap de aşa-zisa “surpriză de octombrie”, scrie într-un editorial foarte interesant site-ul medium.com.

“Surpriza de octombrie” este un eveniment programat în mod deliberat, care este menit să influențeze rezultatul alegerilor prezidențiale americane. Se numeşte aşa pentru că data alegerilor din SUA este la începutul lunii noiembrie. Ideea este de a perturba suficient de mult campania electorală, în apropiere de alegeri, pentru a zdrobi dinamica electorală existentă.

Donald Trump, știind că va pierde dacă alegerile ar fi organizate astăzi, își dorește una dintre acele surprize din octombrie, astfel încât să-l poată învinge pe contracandidatul său, Joe Biden. De aceea, el poate juca pe cea mai mare carte din istoria omenirii: dezvăluirea OZN-urilor. Acesta a fost cel mai sensibil subiect din ultimii 70 de ani, iar guvernele SUA au încercat să păstreze secretul pentru acest subiect.

Cetăţenii americani au fost întotdeauna interesaţi de acest subiect, iar gestul lui Trump ar cântări foarte mult înainte de alegeri. O fi OZN-urile aparate secrete guvernamentale americane sau produse de extratereştri / fiinţe venite din alte dimensiuni?

Trump este conştient că, de fiecare dată când a vorbit despre subiecte privind OZN-urile, el generează valuri de titluri pe Internet şi în social-media. Obiectele zburătoare neidentificate aruncate în mijlocul alegerilor prezidențiale de către un președinte aflat în funcţie ar putea avea un impact foarte important. Pare o nebunie. Dar oare ce se va întâmpla?

Orgoni Crystal