Trei vedete de la Hollywood ne povestesc ce-au văzut în „lumea de dincolo”, după ce-au avut parte de „experienţe din apropierea morţii”


Este moartea înfricoșătoare cum pare pentru noi toţi? Nu mai este aşa pentru cei care au avut parte de o „experienţă din apropierea morţii” (NDE / Near Death Experience – în limba engleză), adică au fost în „moarte clinică” pentru câteva minute sau chiar zeci de minute. Însă ştiaţi că chiar şi unele vedete de la Hollywood au avut parte de aşa ceva? Iar în acest articol vom vorbi despre relatările privind NDE în cazul a 3 vedete foarte cunoscute.

1. Elizabeth Taylor (1932-2011). Elizabeth Taylor a fost o actriță britanico-americană care și-a început cariera de actorie de când era copil. Într-o serie de interviuri, ea a reamintit cum a încetat să respire timp de cinci minute în timpul unei operații pe care a efectuat-o în 1962, ceea ce i-a cauzat o „experienţă din apropierea morţii”.

Când Taylor a dat un interviu lui Oprah Winfrey în 1992, ea a confirmat că nu se teme să moară după ce a avut acest NDE. Își amintea că sufletul ei se îndepărta de corpul ei și a văzut doctorii încercând să o reînvie; apoi, ea intră într-un tunel și şi-a văzut cel de-al treilea soț, Mike Todd, care murise într-un accident de avion în 1958. Elisabeth a fost fericită să-l vadă pe Todd și a vrut să rămână cu el, dar acesta i-a spus că nu poate rămâne. „Trebuie să te lupți pentru a te întoarce”, i-ar fi spus Todd. „Ai atât de multe de făcut. Și trebuie să te lupți”.

Când s-a întors în corpul ei și s-a trezit, a realizat că doctorii deja îi pronunțaseră moartea… Însă, Elisabeth a murit pentru totdeauna în 2011.

2. Jane Seymour – este o altă actriță englezo-americană, cunoscută pentru rolul său din serialul de succes „Dr. Queen”. Jane a avut un NDE în 1988, când avea 36 de ani. Seymour se afla în Spania, pentru un film, atunci când a suferit de bronșită. Un antibiotic i-a fost injectat într-o venă și nu în mușchi, ceea ce a determinat-o să intre în șoc anafilactic. „Am murit și am fost resuscitată”, a declarat actriţa mai târziu. „Și am putut observa o lumină albă; apoi, m-am uitat în jos şi m-am văzut în încăpere cu o asistentă medicală care încerca să-mi salveze viața, dar eu mă uitam calmă la ce mi se întâmpla”.

Ea a început să aibă o nouă perspectivă asupra vieții, după acest NDE, și a realizat că lucrurile materiale din viață nu sunt atât de importante. „Mi-a dat o perspectivă asupra vietii fragile şi m-a făcut să apreciez ceea ce este important”, a declarat actriţa. „Nu e vorba de lux, cum ar fi iahturi sau case, ci e vorba de dragostea pe care o poţi împărtăşi cu familia și prietenii”.

3. Sharon Stone – actriţa americană a suferit o hemoragie cerebrală în 2001 si a avut un NDE, unde a vazut o lumină albă, în timp ce era inconştientă. Apoi i-a văzut pe cunoscuţii ei care au murit: „Am început să-i văd și să mă întâlnesc cu unii dintre prietenii mei, oameni care mi-erau foarte dragi şi care muriseră. Dar a fost foarte rapid! Dintr-o dată, m-am întors. Eram înapoi în corpul meu”.

Ca și alții care au avut parte de un NDE, lui Sharon Stone nu-i mai este frică de moarte. „Nu mă tem să mor și pot spune altora că este un lucru fabulos, iar moartea este un dar. Când moartea vine la tine, așa cum o va face într-o bună zi, este un lucru glorios și frumos. Am avut un simțământ incredibil de bunăstare și un sentiment de apropiere. Moartea este apropiată şi sigură; nu este un lucru îndepărtat sau înspăimântător. Simt că Dumnezeu m-a păstrat pentru un motiv”, a spus ea.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock