Trei teorii ale conspiraţiei pe care Oculta Mondială vrea să ni le transmită în filmul „Kingsman: The Secret Service”! Despre ele am vorbit de mai multe ori pe acest site!

6.709 vizualizari

kingsman secret serviceAm văzut şi eu ieri, în sfârşit, filmul Kingsman: The Secret Service”, apărut în 2014, dar difuzat în România începând cu februarie 2015. Din site-ul cinemagia.ro, aflăm despre film următoarele: „bazat pe renumita revistă de benzi desenate și regizat de Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men First Class), Kingsman: Serviciul Secret este povestea unei organizații de spionaj supersecrete care recrutează un puști de pe străzi, nerafinat, dar promițător, pentru a face parte dintr-un program de instruire ultra-competitiv, exact în momentul când un geniu nebun al tehnologiei lansează o amenințare globală”.

Deşi acesta este subiectul, consider că filmul „Kingsman” are câteva mesaje subtile pe care Oculta Mondială doreşte să ni le transmită. De ce spun asta? Pentru că se scot în evidenţă câteva idei pe care noi, conspiraţioniştii, le-am spus demult, şi despre care eu am vorbit de mai multe ori pe site:

1) În film ni se arată cum oamenii pot fi manipulaţi cu ajutorul semnalului GSM transmis de telefoane, adică mintea umană poate fi influenţată să facă doar un anumit lucru. Cred că asta nu e doar o simplă fantezie de film; şi în timpurile noastre forţele oculte se folosesc de antene, pentru a ne manipula din când în când subconştientul cu anumite idei.

2) Se vorbeşte la un moment dat de încălzirea globală, fenomen care ar fi creat de oameni, şi de aceea ar apărea necesitatea unei „răciri globale”. Vă citez din subtitrarea originală a filmului:

„Când ai o infecţie virală, faci febră. Fiindcă temperatura corpului creşte, pentru a ucide virusul. Şi planeta noastră are acelaşi mecanism. Încălzirea globală e febra. Omenirea e virusul. Ne îmbolnăvim planeta. Singura noastră speranţă e răcirea planetei. Dacă nu reducem populaţia, vom avea unul din două rezultate. Gazda va ucide virusul sau virusul va ucide gazda! Oricum ar fi… Rezultatul e acelaşi. Virusul moare”.

Despre încălzirea globală şi soluţiile de răcire a planetei prin tehnici de geoinginerie, am mai vorbit în cadrul acestui articol: Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii doresc uciderea a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale. Atunci am arătat cum bogătaşii lumii doresc reducerea drastică a populaţiei lumii, prin răcirea artificială a planetei.

3) Chiar dacă „prostimea” va muri, nu acelaşi lucru se va întâmpla şi cu elita lumii, care se va ascunde în buncăre, unde va duce o viaţă îndestulată. Culmea că şi în filmul „Kingsman” se vorbeşte despre cum se va ascunde în buncăre elita ocultă a lumii, care va lăsa restul populaţiei să moară în violenţă. Despre buncărele bogătaşilor am vorbit de mai multe ori pe site (vă aduc aminte de acest articol, de exemplu: Bogaţii lumii se retrag pe capete pentru a fugi în buncăre subterane, asemenea şobolanilor, salvându-se astfel de Apocalipsă).

Aşadar, în acest film sunt cel puţin trei teorii ale conspiraţiei, de care vorbesc multe site-uri conspiraţioniste ale lumii: manipularea minţii oamenilor prin undele telefoanelor, crearea unei ere glaciare artificiale şi retragerea bogătaşilor lumii în buncăre. E ca şi cum Oculta Mondială, cea care controlează şi Hollywood-ul, vrea să ne transmită subtil aceste idei în subconştient şi să le acceptăm încetul cu încetul ca fiind inevitabile.