Trei preşedinţi americani (Obama, Bush şi Clinton) s-au dus în Africa pentru a se închina noului stăpân al planetei, Marduk, regele extratereştrilor Anunnaki

9.793 vizualizari

presedinti americani cu AnunnakiPe 4 iulie 2013 scriam un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/in-recenta-sa-vizita-in-africa-presedintele-obama-a-fost-atras-in-cursa-pentru-a-fi-asasinat-de-mossad-dar-site-urile-de-conspiratii-au-dat-peste-cap-intregul-plan-al-ocultei-mondiale/) de „teorie a conspiraţiei” privind recenta vizită a preşedintelui american Obama în mai multe ţări din Africa (Senegal, Africa de Sud, Tanzania). Atunci, bănuiam că acea vizită a fost o capcană care avea drept scop o încercare de asasinare a lui Obama de către Mossad. Site-ul veteranstoday.com (care este, de altfel, un site destul de respectabil) vine în schimb cu o altă teorie, care ar părea şi mai fantastică: Obama, ca şi ceilalţi 2 foşti preşedinţi americani, Clinton şi George Bush, s-au dus în Africa pentru a se întâlni cu „şeful” lor, Marduk, stăpânul extratereştrilor Anunnaki!

Interesant e faptul că nu doar preşedintele actual al SUA s-a dus în Senegal, ci şi fostul preşedinte Bill Clinton, care a sosit cu câteva ore în Senegal! Ce căutau doi preşedinţi americani în Senegal… greu de spus. Această ţară este una foarte săracă şi nu reprezintă neapărat un punct strategic pe harta lumii. Iar americanii nu se duc niciodată fără vreun interes într-o ţară. Să mai amintesc de faptul că în ultimii 10 ani, Senegalul a fost vizitat şi de fostul papă Ioan Paul al II-lea, precum şi de fostul secretar general al ONU, Kofi Annan? Coincidenţă sau nu, în aceeaşi perioadă şi fostul preşedinte american George Bush Jr. a ajuns în Africa, mai precis în Zambia cu scopul de… a inaugura o clinică în domeniul sănătăţii! Ulterior, Bush a ajuns şi el în Tanzania, ca şi Obama.

Întrebarea care se pune e următoarea: ce caută 3 preşedinţi americani, în acelaşi timp, în Africa? Acelaşi site de care am amintit mai sus, Veteran’s Today, crede că cei trei preşedinţi (actual şi foşti) au venit în Africa pentru a se închina noului stăpân al lumii, care a venit pe Pământ şi care se relevă doar unor persoane foarte importante din ierarhia mondială. Iar noul stăpân al lumii, care se pare că ar fi ajuns pe Pământ de pe o navă extraterestră, nu este altcineva decât Marduk, „regele extratereştrilor Anunnaki”, care ar fi debarcat în Africa, locul de unde strămoşii săi ar fi extras aurul de care extratereştrii aveau nevoie. Precum arătam şi în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/anunnaki-extraterestrii-de-pe-nibiru-pe-pamant-o-istorie-de-450-000-de-ani-partea-1/), Anunnaki aveau nevoie de aurul pământesc, pentru a salva stratul de ozon de pe propria planetă, Nibiru. Iar acest aur ar fi fost extras de Anunnaki în urmă cu câteva sute de mii de ani tocmai din minele de aur de pe continentul negru.

Marduk, această creatură extraterestră puternică, urmăreşte să repete scenariul dinainte de potopul lui Noe, scenariul descris şi de Biblie: adică, extratereştrii Anunnaki (giganţii din Biblie) să se unească cu femeile oamenilor, pentru a obţine o linie genetică hibridă. De fapt, scenariul este mai vechi şi durează încă din 1776, odată cu înfiinţarea sectei Illuminati, sectă la care Anunnaki a avut un rol foarte important. Începând de la sfârşitul secolului al XVIII-lea şi până în zilele noastre, Anunnaki, prin intermediul sectei Illuminati doreşte să instaureze puterea luciferică pe Pământ, aspect care presupune mai multe lucruri ca: distrugerea rolului familiei în lume, pervertirea relaţiilor dintre bărbaţi şi femei, intoxicarea populaţiei cu droguri şi po*nografie, crearea unui sistem monetar pentru a cumpăra şi mitui oficialii guvernamentali din toate ţările (Federal Reserve, Banca Centrală Europeană, FMI etc.), crearea unor stări de conflicte şi războaie permanente pe planetă şi menţinerea populaţiei dependentă de mass-media şi Internet, pentru a  nu şti şi afla adevărul.

Aşadar, e adevărat că Marduk a aterizat pe Pământ, pentru a pune la punct noua ordine mondială de natură luciferică?