Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Trei lacuri albastre şi păduri verzi au fost surprinse pe NASA pe Marte! Dar ele au fost mascate cu Photoshop, pentru ca omenirea să nu cunoască adevărul despre „planeta roşie”! Însă totul a fost dezvăluit…

  •  
  •  
  •  
  •  

Marte lacuri paduri copertaScriam într-un articol din 21 decembrie 2015 – Marte nu e chiar o “planetă roşie”! NASA a modificat în mod intenționat imaginile de pe Marte, pentru a face să arate ca o planetă pustie și lipsită de viață! – despre cum NASA vrea să ne facă să credem ideea că Marte ar fi o planetă roşie şi pustie, cu ajutorul Photoshop-ului.

NASA a recunoscut că toate culorile fotografiilor de pe suprafața marțiană sunt în mare parte o viziune “artistică” și nu reprezintă culorile reale ale suprafeței. Mulți oameni cred că NASA ascunde de fapt o mulțime de informații de pe Marte. Numeroşi ufologişti sugerează că NASA a modificat în mod intenționat imaginile de pe Marte, pentru a face să arate ca o planetă pustie și lipsită de viață, în timp ce adevărul este foarte diferit de ceea ce NASA și alte agenții spațiale ne spun.

Pe 30 iunie 2016, canalul de YouTube „Mundo Desconocido” a publicat un videoclip interesant în care sunt prezentate mai multe fotografii care au fost luate la sfârşitul anilor 90 de către sonda spaţială Mars Global Surveyor. Multe din fotografiile respective au fost publicate intenţionat alb-negru sau pe fond roşiatic, pentru a se ascunde adevăratele culori care se găsesc pe Marte. Iar „Mundo Desconocido” a surprins ceea ce pare a fi cu adevărat surprinzător: trei lacuri şi păduri pe Marte! Dacă s-ar fi păstrat culorile originale, ele ar fi trebuit să arate albastre, şi respectiv, verzi! Dar aşa ceva ar fi părând prea „pământesc”, aşa că ele au fost mascate cu ajutorul culorilor.

Priviţi, de exemplu, poza de mai jos. Nu vedeţi trei lacuri şi păduri în jurul lor?

Marte lacuri paduri

Şi iată cum ar fi trebuit să arate lacurile şi pădurile de pe Marte, dacă le-am converti la culoarea lor adevărată:

Marte lacuri paduri 2

Vedeţi diferenţa? Şi vă daţi seama acum de ce NASA maschează fotografiile de pe Marte prin acea nuanţă roşiatică?

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu