Trei conspiraţionişti au dezvăluit o intrare subacvatică masivă folosită de OZN-uri şi armata SUA! Ea se află lângă celebra staţiune Malibu (California), folosită de elita bogată a lumii! Oare întâmplător…?

5.824 vizualizari

intrare submarina California 1O intrare subacvatică masivă a fost descoperită în largul coastelor din California, la Malibu, cu ajutorul lui Google Earth, scrie site-ul World UFO Photos and News. Zona se numeşte „Point Dume” şi se pare că ar fi un fel de „Sf.Graal” pentru cercetătorii OZN în ultimii 40 de ani.

Structura platoului are dimensiunile de 2,17 km x 3,94 km lățime, este situată la 10,7 km distanţă faţă de uscat, iar intrarea dintre stâlpii de susținere are 775 de metri lățime și 192 de metri înălțime. Ea prezintă, de asemenea, şi un plafon ce arată ca o bombă nucleară şi care are o grosime de 152 de metri. Descoperirea a fost facută de Maxwell, Dale Romero și Jimmy Church (gazdă a emisiunii „Fade to Black” din cadrul radio-ului Dark Matter) pe 12 mai 2014 și a fost anunțată pe Facebook şi Twitter în ziua următoare.

Baza subacvatică a fost un mister pentru mulți ani, căci în zonă au fost observate sute de OZN-uri, dar locul de intrare a rămas necunoscut… până acum. Intrarea poate suporta pătrunderea unor submarine nucleare de dimensiuni uriaşe, precum şi a unor OZN-uri gigant, permiţând accesul la diferite instalații militare care se află pe teritoriul Statelor Unite, cum ar fi Baza Navală de pe Lacul China, aflat în mijlocul deșertului Mojave și Centrul Submarin de Război din Hawthorne, aflat între Las Vegas și Reno.

Malibu, California, este cunoscută în întreaga lume pentru frumuseţea ei pitorească și ca loc de distracţie pentru cei bogaţi şi celebri. Puțini oameni știu că aici este şi patria OZN-urilor.

P.S. Dacă descoperirea are cât de cât un sâmbure de adevăr în ea, aceasta înseamnă că elita globală nu degeaba „trage” aici. Pe de altă parte, din această ştire eu înţeleg că această intrare submarină este folosită atât de OZN-urile extratereştrilor cât şi de armata Statelor Unite!? Sau poate că acele OZN-uri nu sunt de natuă extraterestră, ci reprezintă o tehnologie ultrasecretă a Pentagonului…

intrare submarina California 2