Trăiesc deghizaţi printre noi extratereştri sau criptotereştri (oameni misterioşi din vechime)? Răspunsul la această întrebare v-ar putea şoca…


Trăiesc extratereştri printre noi, fără să ne dăm seama? Fără îndoială, aceasta este o întrebare controversată la care mulţi au încercat să răspundă, dar n-au reuşit. Există însă cercetători în domeniul ufologiei care spun că extratereștrii se mișcă printre noi, însă nu sunt observați pentru ceea ce sunt ei cu adevărat.

În cartea „Cryptotererstrials”, adică „Criptotereştri”, autorul Mac Tonnies sugerează că oameni antici se ascund printre noi și o fac în moduri în care se asigură că nu vom observa diferențele subtile dintre ei și noi. Tonnies spune că există o mulțime de dovezi folclorice și mitologice în această direcție (zâne, pitici etc.).

„Extratereştrii” sau „criptotereştrii” poartă peruci, ochelari de soare, astfel încât să se poată deghiza, semănând cât mai mult cu oamenii obişnuiţi. O femeie, pe nume Eris Andys, susţine că a avut o întâlnire cu unul dintre aceste creaturi, în ultima parte a anilor ’80. Ea a detaliat totul într-un articol din revista „Fortean Times” din 2004.

Astfel, femeia declară că, în timp ce mergea pe o anumită stradă (locația nu este spusă), ea se întâlni o creatură umanoidă cu pielea „ceroasă, gri”, neavând pe ea pori sau păr. Gura îi era mică, iar nasul minuscul. „Dar, cel mai uimitor lucru – spuse femeia – era perechea de ochelari pe care o purta, ce era alcătuită din niște chestii reflectorizante galbene, care se înfășurau pe părțile laterale ale capului, ca o îmbrăcăminte futuristă pentru schi.”

Şi ceea ce am scris mai sus e doar un exemplu… De-a lungul timpului, au fost mii sau zeci de mii de mărturi ale unor oameni care s-au întâlnit cu diverse creaturi misterioase. Aşadar, răspunsul la întrebarea din titlul acestui articol s-ar putea să fie chiar pozitiv. În definitiv, DE CE NU?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock