„Toţi suntem Charlie”! Marea manifestaţie de azi, 11 ianuarie 2015, de la Paris, comemorează victimele teroriştilor sau „celebrează” jertfa adusă de Oculta Mondială lui Lucifer? E întâmplător că are loc pe data de 11, unul dintre cele mai malefice numere din lume pentru satanişti?

6.598 vizualizari

noi suntem charlieAm spus de multe ori că am cititori foarte inteligenţi şi asta mă bucură cel mai mult. O cititoare de pe pagina mea de Facebook a observat foarte clar că astăzi este 11 ianuarie 2015 şi că tot astăzi se desfăşoară la Paris o mare manifestaţie de comemorare a victimelor atacului terorist de pe 7 ianuarie. 11 şi 22 sunt datele cele mai preferate de ocultiştii şi sataniştii care ne conduc lumea în a efectua anumite ritualuri violente sau de comemorare. Doar să amintesc două date foarte importante pentru istoria recentă a omenirii, în care s-au întâmplat asemenea evenimente violente: 22 noiembrie 1963 – asasinarea preşedintelui american Kennedy sau 11 septembrie 2001 – marele atentat terorist de la New York (SUA).

Acum exact 1 an, pe 11 ianuarie 2014, a fost anunţat decesul fostului premier israelian, Ariel Sharon, care se afla în 8 ani în comă. Că a fost aleasa o dată de 11, nu este deloc o întâmplare; am explicat asta şi într-un articol scris la acea dată (Fostul premier israelian, Ariel Sharon, a murit astăzi 11-01-2014. Era omul Ocultei Mondiale, iar “11″ e un număr malefic! După moartea sa, Mesia va veni pe Pământ…). Am arătat atunci, în articol, semnificaţia ocultă a numărului 11. Reiau ideile principale:

* Numărul 11 are o semnificaţie deosebită în ocultism. Numerologia ocultă ocupă un loc extrem de important pentru aceleaşi forţe din umbră care ne conduc planeta. Numele reprezintă frecvenţe vibraţionale; fiecare frecvenţă rezonează cu un anumit număr, la fel cum frecvenţele rezonează şi cu sunetele şi culorile. Unele frecvenţe, reprezentate de sunete culori şi sunete, sunt extrem de puternice. Ca şi numerele, şi simbolurile reprezintă frecvenţe şi pot afecta subconştientul nostru, fără să ne dăm seama ce se întâmplă.

* Acest număr (11) este cel mai important pentru satanistul Aleister Crowley, cel mai malefic om de pe planetă. Iată ce spunea Crowley despre numărul 11: “Este numărul cu reputaţia cea mai malefică în rândul oamenilor. Cabaliştii subliniau contrastul dintre perfecţiunea numărului 10 cu numărul 11, care reprezintă esenţa păcatului şi imperfecţiunii. 11 este simbolul distrugerii, violenţei, înfrângerii şi morţii.”

Ce se întâmplă, azi, 11 ianuarie 2015? La Paris are loc o mare manifestaţie pentru comemorarea victimelor atentatului terorist organizat pe 7 ianuarie 2015. Citez de pe rfi.ro:

Duminică după-amiază, este organizată la Paris o uriaşă manifestaţie în memoria victimelor atentatelor din utimele zile. Sunt aşteptaţi peste un million de oameni pe străzile capitalei franceze. O serie de lideri politici internaţionali şi-au anunţat şi ei venirea la Paris ca să-l însoţească pe preşedintele francez François Hollande în acest marş. Premierul britanic David Cameron şi omologul său spaniol Mariano Rajoy, cancelara germană Angela Merkel şi preşedintele român Klaus Iohannis sunt doar câţiva dintre liderii internaţionali care vor defila la Paris în memoria celor 17 victime ale atacurilor islamiste (…) Măsurile de securitate vor fi excepţionale ţinând cont că Parisul mai este în alertă antiteroristă maximă. Mii de poliţişti, jandarmi şi militari vor încadra cele cel putin două trasee distincte pe care vor merge astăzi manifestanţii.

Această manifestaţie are loc iarăşi pe data de 11, când se putea foarte bine organiza, sâmbătă, pe 10 ianuarie. Dar nu… s-a dorit din nou a fi ceva simbolic pentru Oculta Mondială. Cetăţenii simpli poate vor comemora victimele inocente ale atentatului, dar liderii Ocultei Mondiale vor „celebra” jertfa adusă zeilor satanici din această lume (Lucifer). Ei se află în spatele atacului terorist „Charlie Hebdo” şi acum ei se bucură de această jertfă.

Interesant e cine se va alătura acestui marş: Angela Merkel şi David Cameron sunt păpuşile cele mai manevrabile ale Ocultei Mondiale. Aceşti doi lideri reprezintă reprezintă doar interesele Ocultei. Nu înţeleg însă ce caută preşedintele român Klaus Iohannis acolo… s-a dus să-şi arate solidaritatea faţă de Oculta Mondială!? Deocamdată nu am un răspuns…

P.S. Nu vreau să aud comentarii de genul „Dar eu, Lovendal, m-am născut pe 11 sau pe 22. Asta înseamnă că aparţin de Oculta Mondială sau că sunt malefic?” Nu, poziţii de genul acesta sunt extrem de naive. Una e să te naşti întâmplător, fără voia ta, pe 11 sau 22 şi alta e ca anumite evenimente tragice şi semnificative din istorie să aibă loc în mod intenţionat pe 11 sau 22.