Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Thriller-ul SF „Songbird” ne povesteşte despre un nou virus agresiv şi mortal, Covid-2023, ce va apărea în anul 2024. Imaginaţie bolnavă a unor producători de la Hollywood sau programare predictivă?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankThriller-ul SF din 2020 „Songbird” a fost făcut în timpul pandemiei de Covid-19. Subiectul acestui film? În anul 2024, apare o mutaţie majoră a virusului Covid, care se va numi Covid-23. Noua mutaţie a virusului are o rată de mortalitate extrem de mare. În Los Angeles (unde se desfăşoară acţiunea filmului), legea o face „Departamentul Sănătăţii”, care are puteri poliţieneşti sporite.

Nimeni nu are voie să iasă pe străzi decât dacă este complet „imunizat”, toţi locuitorii sunt obligaţi zilnic să-şi ia temperatura şi să se testeze cu ajutorul smartphone-ului, iar cine este găsit „infectat” este dus (împreună cu familia) în centre de carantinare „Zone Q”.

În film, un curier de motocicletă, Nico, care are o imunitate rară în faţa noului virus, se află într-o relație cu Sara, o tânără artistă a cărei izolare le interzice contactul fizic. Când crede că Sara s-a infectat, Nico aleargă pe străzile goale din Los Angeles în încercarea de a o salva.

„Songbird” a fost creat, filmat și lansat în timp record. Filmările au început pe 8 iulie 2020 și s-au încheiat pe 3 august 2020. A fost prima peliculă filmată în Los Angeles în timpul blocării Covid-19. Filmarea a fost inițial oprită de autorităţi, dar permisiunea de filmare a fost acordată a doua zi. Cred că s-a înțeles că această narațiune trebuia să fie dată publicului cât mai curând posibil.

Interesant e faptul că filmul a fost creat în colaborare cu un studio cinematografic numit „Invisible Narratives”, adică „Poveşti invizibile”. Compania a fost înființată de Adam Goodman, fostul președinte al Paramount Pictures și Dreamworks SKG. Ea se descrie ca o companie care „relatează un conţinut emoţionant, în parteneriat cu oameni de influență”. Cu alte cuvinte: propagandă a Elitei Oculte. Sloganul companiei este, de asemenea, extrem de potrivit, deoarece se aplică și Elitei Oculte în ansamblu: „Hidden in Plain Sight”, adică „Ascuns la vedere”. Precum se observă, nimic nu este întâmplător.

blankŞi acum, să vedem câteva capturi din film şi să le comentăm.

În 2024, în film, autostrăzile din Los Angeles sunt goale, la fel cum au fost în realitate, câteva săptămâni în 2020.

blankÎn film, oamenii sunt terorizaţi în panouri publicitare, dar şi la televizor, cu ştiri despre morţi de Covid-2023 (nu foarte diferit faţă de situaţia actuală):

blankblankÎn „Songbird”, unii oameni au nişte „brăţări galbene de imunitate”, care le permit să se plimbe liber prin oraş. Interesant e că această idee – „paşapoarte de vaccinare” / „brăţări de imunitate” – circulă deja în rândul oficialităţilor din întreaga lume, pentru „normalizarea” vieţii post-Covid-19.

blankÎn film, telefoanele mobile sunt folosite atât pentru a scana feţe, cât şi pentru a detecta boala Covid-2023.

blankNu trebuie să fii „conspiraţionist” pentru a vedea că acest film – care se petrece în viitorul foarte apropiat, care foloseşte numele derivat al unui virus care ne devastează vieţile în 2020 / 2021 şi care utilizează metode extrem de dure („superioare”) faţă de măsurile de carantinare ale guvernelor lumii în ziua de azi – nu poate fi decât unul care să bage şi mai mult frică în noi.

Stai şi te întrebi: e posibil să se întâmple aşa ceva cu noi în viitorul apropiat sau e vorba doar de imaginaţia bolnavă a producătorilor? Se doreşte a se implanta în creierele colective idei şi concepte terorizante, pentru a se „normaliza” noile niveluri de tiranie şi isterie? Dacă ultima afirmaţie ar fi una adevărată, atunci nu ar fi vorba decât de „programarea predictivă”, un concept al scriitorului şi filozofului Alan Watts: „Programarea predictivă este o formă subtilă de condiționare psihologică oferită de mass-media, pentru a familiariza publicul cu schimbările planificate ale societăţii, care urmează să fie puse în aplicare de liderii noștri. În momentul în care aceste schimbări vor fi realizate, publicul va fi deja familiarizat cu ele și le va accepta ca progresii naturale, diminuând astfel rezistența publică și opoziţia”.

Chiar dacă viața reală actuală nu atinge nivelurile de nebunie din „Songbird” (să sperăm că nu se va întâmpla niciodată), astfel de filme creează precedente în subconștientul nostru colectiv.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu