Teza x Antiteza = Sinteza. Acesta e planul secret al Illuminati de control al lumii de peste 2 secole

9.789 vizualizari

În acest articol, voi încerca să arăt mecanismul simplu prin care Illuminati (Oculta Mondială, în general) încearcă să controleze omenirea şi să instaureze noua ordine mondială. Stăpânii din umbră ai Illuminati au ajuns la concluzia că teoria hegeliană conform căreia „conflictul controlat aduce schimbarea controlată” este calea prin care se poate instaura „noua ordine mondială”.

Marele filozof Hegel a concluzionat faptul că societăţile sunt guvernate de următoarea formulă:

* Existenţa unui tip de societate sau guvernare, numită Teză, ar da naştere la apariţia unui tip opus de societate sau guvernare, pe care Hegel a numit-o Antiteză.

* Teza şi Antiteza ar începe în mod natural să intre în conflict una cu cealalta, din moment ce ele sunt exact sisteme opuse, şi astfel ar vedea lucrurile în mod diferit.

* Dacă Teza şi Antiteza ar intra în conflict pentru o lungă perioadă de timp, cu nicio parte care s-o anihileze pe cealalta, s-ar produce schimbări în ambele părţi, pentru a rezulta o guvernare sau societate hibridă, pe care Hegel a numit-o Sinteză.

Astfel, o luptă constantă sau o ameninţare a luptei reprezintă cheia.

Illuminati, în spatele Revoluţiei franceze din 1789

Precum se ştie, Illuminati, organizaţia malefică finanţată de familia evreiască Rothschild, a fost creată pe 1 mai 1776. Într-un articol din noiembrie 2010 (doar prima parte – din păcate nu am mai reuşit să-l termin: https://www.lovendal.ro/wp52/revolutia-franceza-din-1789-opera-organizatiei-francmasonice-illuminati-si-nu-a-poporului-francez-partea-1/) arătam cum Revoluţia franceză din 1789 a fost opera organizaţiei francmasonice Illuminati. Desigur, din această revoluţie, Hegel s-a inspirat în crearea teoria Tezei, Antitetezei şi a Sintezei. Vechea orânduire dinastică a Franţei (Teza) a fost răsturnată în 1789 cu un model total opus ei (republica franceză – Antiteza), pentru ca, după o mulţime de ani de conflicte interne să rezulte o Sinteză, o monarhie constituţională, model ce a funcţionat între 1814 şi 1830.

Illuminati îl finanţează pe Marx pentru a scrie „Manifestul comunist”

În primele decenii ale secolului al XIX-lea, Illuminati se confrunta cu o problemă. Marea majoritate a economiilor europene erau economii libere de piaţă, sistemele politice erau monarhice sau democratice, iar religia oficială majoritară era creştinismul…. toate acestea reprezentau „Teza” din sistemul hegelian. Noua sinteză pe care Illuminati urmărea să o obţină era aşa zisa „Noua Ordine Mondială”, în care guvernul să fie condus de un dictator sau o autocraţie, economia să fie una strict controlată, iar ca religie să existe una ocultă sau satanică. Ceea ce le lipsea era o Antiteză, care să fie opusul Tezei. De aceea, Illuminati a hotărât să-l finanţeze pe Karl Marx pentru a scrie „Manifestul comunist”.

Într-un articol din iulie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/iata-documentul-oficial-care-demonstreaza-existenta-unei-conspiratii-mondiale-precum-si-legatura-intre-illuminati-si-comunism/) arătam existenţa unui document oficial al statului american prin care este recunoscută legătura dintre Illuminati şi comunism. Citez din articol:

Acest aşa zis comunism modern se pare că este aceeaşi conspiraţie mondială şi ipotetică în a distruge civilizaţia, la originea sa aflându-se Ordinul secret Illuminati din Bavaria, fondat pe 1 mai 1776, şi care a acţionat şi în coloniile noastre în perioadele critice înaintea adoptării Constituţiei noastre federale. Conspiraţia mondială revoluţionară pare să fi fost atât de bine organizată şi continuă să există, încât ea se află în punctul de a profita de orice oportunitate ivită sau care conspiraţioniştii ar putea crea-o (…)

Recunoaşterea datei de 1 mai 1776 ca data fondării acestei conspiraţii mondiale revoluţionare nu e dificilă de înţeles, din moment ce data de 1 mai este celebrată chiar şi în timpurile recente, prin revolte şi vărsări de sânge la scară mondială (…) În anul 1847 sau 1848, conspiraţioniştii comunişti, care au operat până atunci în secret, au scos la iveală Manifestul Partidului Comunist, de Karl Marx şi Friedrich Engels, prin care ei erau împotriva civilizaţiei moderne şi a instrumentelor sale: Dumnezeu, religie, familie, libertate individuală (…) În redactarea acestui manifest, conspiraţioniştii comunişti credeau că timpul lor va veni, atunci când va putea fi realizată o guvernare mondială (…) Ei au încercat să ascundă că această conspiraţie exista încă din 1776 şi au decis ca 1848, anul Manifestului Comunist, să fie considerat ca anul fondării comunismului, iar Karl Marx să fie proclamat ca autorul Manifestului.

Astfel, Manifestul Comunist a creat teoretic Antiteza pentru sistemul Tezei. Guvernul nu era o republică democratică (ca în SUA) şi nici o monarhie constituţională (ca în Anglia), ci o „dictatură a proletariatului”. Economia sa nu era una liberă de piaţă, în care indivizii să deţină mijloacele de producţie, ci una controlată de către „proletariat”. În sfârşit, religia Antitezei era una ateistă, opusă creştinismului.

În Rusia urma să se instaureze comunismul inventat de Illuminati

Ceea ce lipsea atunci acestui plan era alegerea unei ţări mari în care guvernul comunist să fie stabilit. Marele francmason Albert Pike a fost responsabil încă din 1870 de decizia Illuminati ca ţara ce urma să fie „comunizată” să fie Rusia. Aşa că toate eforturile Ocultei Mondiale s-au îndreptat spre destabilizarea regimului ţarist. Într-un articol cuprinzător din 2009 (https://www.lovendal.ro/wp52/stapanii-financiari-din-umbra-ai-bolsevicilor-bancherii-americani/) am arătat clar cine au fost finanţatorii din umbră ai revoluţiei bolşevice: Rockefeller, Morgan şi Carnegie, toţi industriaşi americani celebri, membri ai francmasoneriei şi ai Ocultei Mondiale.

Apar noi „mişcări spirituale”…

În aceeaşi perioadă, apar şi mişcări religioase şi spirituale alternative la creştinism: mormonismul, Martorii lui Iehova, spiritismul şi ocultismul (lui Madame Blavatsky). Nu e de mirare că ele au apărut în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, atunci când comunismul înflorea şi el ca ideologie politică.

Illuminati îl finanţează şi pe Hitler

Următoarea fază a Illuminati a fost aceea de crearea unei „Antiteze” atât la democraţie, cât şi la comunism. Astfel, aceiaşi bancheri americani finanţează venirea la putere a lui Hitler. Acest lucru îl puteţi afla detaliat din articolul pe care l-am publicat în septembrie 2009: https://www.lovendal.ro/wp52/adevaratii-vinovati-al-celui-de-al-doilea-razboi-mondial-marii-finantisti-americani/. Citez câteva fragmente din acel articol:

Sursa principală de putere a lui Hitler venea de la un cartel de chimicale numit I.G. Farben (numele este prescurtarea de la Interssen Gemeinschaft Farben). Exista însă o sursă mai puţin cunoscută a enormei puteri economice de care se bucura I.G. Farben: Wall Street, SUA. Fără capitalul oferit de Wall Street, în primul rând nu ar fi existat niciun I.G. Farben şi, aproape sigur, niciun Adolf Hitler şi nici un al doilea război mondial.

I.G. Farben s-a înfiinţat în 1924, când bancherul [cetăţean] american Charles Dawes a contractat o serie de împrumuturi externe totalizând 800 de milioane de dolari pentru a organiza marile companii de oţel şi chimicale în carteluri, printre care şi I.G. Farben. Profesorul Carrol Quigley defineşte Planul Dawes: „în mare, un proiect al lui J.P. Morgan”. A nu se uita că acest Charles Dawes a devenit şi vice-preşedintele SUA între 1924 şi 1928. Trei companii participante la Wall Street, Dillon, Read&Co, Harris, Ford&Co, împreună cu National City, s-au ocupat de trei sferturi din împrumuturile folosite pentru crearea acestor carteluri.

William Bramley, un autor american, remarca existenţa următoarelor conexiuni financiar-bancare internaţionale: Max Warburg, un important bancher [cetăţean] german, şi fratele său, Paul Warburg, care jucase un rol crucial în înfiinţarea Sistemului Rezervelor Federale din SUA, erau totodată directori la Interessen Gemeinschaft Farben sau I.G. Farben. La rândul său, H.A. Metz de la I.G. Farben era director al Băncii Warburg din Manhattan, care mai târziu a devenit o parte componentă a lui Chase Manhattan Bank, ce aparţinea familiei Rockefeller.

Unul dintre directorii americani de la I.G. Farben era C.E. Mitchell, care era şi unul dintre directorii Băncii Rezervelor Federale din New York şi ai lui National City Bank, aparţinând familiei Warburg. Preşedintele concernului I.G. Farben din Germania, Herman Schmitz, era de asemenea şi membru al consiliilor de administraţie de la Deutsche Bank şi Banca de Reglementări Internaţionale. În 1929, Schmitz a fost ales preşedinte al consiliului de Administraţie al National City Bank, devenită acum Citibank.

Nu vi se pare ciudat că aceleaşi familii francmasonice (Rockefeller şi Morgan) s-au ocupat şi cu finanţarea comunismului şi a fascismului, ambele adversare ale democraţiilor occidentale? Având o Teză (democraţia din Occident) şi două Antiteze (comunismul şi fascismul), Illuminati declanşează cel de-al doilea război mondial, prin lupta unei Antiteze (fascismul), atât cu Teza (democraţia), cât şi cu cealaltă Antiteză (comunismul).

După cel de-al doilea război mondial, Illuminati declanşează un nou conflict între comunism şi capitalism

După distrugerea fascismului, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial se fac primii paşi spre instaurarea unei guvernări globale, visul de aur al Illuminati: se înfiinţează ONU, Organizaţia Naţiunilor Unite, dar şi alte organizaţii de factură mondială, ca Organizaţia Mondială a Comerţului, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, UNESCO etc. Dar, Noua Ordine Mondială încă nu putea fi instaurată. De aceea, după cel de-al doilea război mondial, un nou conflict trebuia întreţinut de către Illuminati, cel dintre democraţie (reprezentată de SUA şi Occident) şi comunism (reprezentată de Rusia şi aliaţii săi). Timp de peste 40 de ani a existat acest conflict între Teză (Occident) şi Antiteză (URSS), pentru a se crea în sfârşit Sinteza (Noua Ordine Mondială).

Tot în aceeaşi perioadă, în special în anii 1960, apar şi se dezvoltă exponenţial alte mişcări religioase ostile creştinismului, cum este Mişcarea New Age, o mişcare ce-şi are originea în ocultismul secolului al XIX-lea al lui Madame Blavatsky.

Illuminati şi terorismul

După 1989, odată cu prăbuşirea comunismului în întreaga lume, planul Illuminati de creare a unei Noi Ordini Mondiale nu s-a mai putut realiza, din mai multe motive. De aceea, trebuia întreţinut conflictul Teză – Antiteză. Astfel, a apărut o nouă sperietoare: terorismul şi ţările „teroriste”, acestea reprezentând acum Antiteza împotriva căreia trebuie să se lupte. Dar, aşa cum demonstram într-un articol din iulie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/fost-sef-al-fbi-fbi-ul-si-cia-ul-se-afla-in-spatele-atacurilor-teroriste-pentru-a-le-lua-libertatile-oamenilor/) vorbeam despre faptul că SUA (ţara pe care Illuminati o controlează din umbră cel mai bine) se află în spatele majorităţii atacurilor teroriste.

Illuminati şi extratereştri

Dar, stau şi mă gândesc, după ceva dispărea şi ameninţarea teroristă, ce conflict va mai fi inventat? Oare cel între oameni şi „extratereştri”, produşi cu ajutorul tehnologiei holografice? Într-un articol din august 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/marea-manipulare-a-ocultei-mondiale-crearea-unei-amenintari-extraterestre-inventate/) arătam cum, prin crearea unei ameninţări extraterestre inventate, Illuminati îşi poate pune în aplicare, în sfârşit, visul său de aur.

Ce modalitate mai bună de a implementa ideea unei unice guvernări mondiale, decât aceea de a crea posibilitatea în minţile oamenilor lumii că am fi ameninţaţi de alte specii de pe alte planete. Şi, scopul final este acela de a face Pământul să pară foarte mic, să prezinte oamenilor lumii că există o ameninţare exterioară, din partea unei rase superioare, de pe alte planete, mult mai superioară decât noi, din punct de vedere intelectual, filozofic şi tehnologic, cu scopul de a produce dezmembrarea statelor-naţiuni, dispariţia tuturor religiilor existente ale lumii, şi formarea unei guvernări mondiale şi totalitare.

Să sperăm că noi, oamenii liberi, ne vom împotrivi să devenim sclavii unei guvernări Illuminati…