Site de secrete, stiinta si metafizica

Posterul noului film “Ţestoasele ninja” celebrează cel mai mare sacrificiu satanic din istoria omenirii: evenimentele teroriste 9/11 din New York!

4 22

testoasele ninjaImediat după Revoluţia din 1989, când eram încă un copil, au început să se difuzeze la Televiziunea naţională o serie de desene animate “spectaculoase”, faţă de clasicele “Tom şi Jerry” sau “Răţoiul Donald”. Printre noile seriale de desene animate care îmi plăceau se numărau, bineînţeles, şi “Ţestoasele ninja”.

Țestoasele Ninja (engleză: Teenage Mutant Ninja Turtles) sunt o echipă ficțională formată din patru țestoase adolescente antropomorfe, care au fost instruite de către senseiul lor șobolan antropomorf în arta ninjutsu și care i-a numit după patru artiști renascentiști. De la casa lor din sistemul de canalizare pluvial din New York City, se luptă cu criminali mărunți, stăpâni răi și invadatori extratereștri, toate acestea având loc departe de ochii societății în mare parte. Personajele au apărut inițial în cărțile de benzi desenate înainte de a se elibera licențe pentru a fi folosite ca jucării, în desene animate, jocuri video, filme și alte produse.

Între timp, anul acesta a apărut şi un film scos de corporaţia cinematografică “Paramount”. Filmul a fost lansat pentru prima dată în Statele Unite, pe 3 august 2014, în Los Angeles, pentru ca apoi să fie distribuit, treptat, în restul ţărilor din lume. În România, în sălile noastre de cinema, a apărut pe 22 august 2014.

În Australia, filmul a fost proiectat pe 11 septembrie 2014. Uitaţi-vă totuşi la posterul de la începutul articolului, pentru lansarea filmului din Australia. Se pot observa cele 4 ţestoase care sar dintr-o clădire aflată în foc şi distrusă, aducând astfel aminte de bieţii oameni care au sărit din World Trade Center pe 11 septembrie 2001, făcând astfel un “salt al morţii”. Posterul şi data de pe el (11 septembrie) fac referire clară la evenimentele teroriste 9/11…. să nu-mi spuneţi că e doar o coincidenţă! Reprezintă aceasta încă o modalitatea nebunească a industriei hollywoodiene Illuminati de a “celebra” cel mai mare mega-ritual de sacrificiu din istoria omenirii?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie