Teroriştii ISIS (creaţia secretă a Ocultei Mondiale) vor să distrugă piramidele egiptene şi Marele Sfinx! E clar că se doreşte ascunderea adevăratei istorii a omenirii…

5.221 vizualizari

distrugerea piramidelorDintr-un mesaj nou lansat pe 3 iulie 2015, o serie de lideri islamiști radicali, inclusiv califul ISIS Abu Bakr al-Baghdadi, putem afla că teroriştii ISIS urmăresc distrugerea monumentelor naționale din Egipt, cum ar fi piramidele și Sfinxul, aceasta fiind un fel de „datorie religioasă” care trebuie să fie efectuată de către cei care se închină Islamului, întrucât „idolatria este strict interzisă în religie”, scrie site-ul egiptean Debka Files.

Situația în Egipt este oricum încordată, mai ales în peninsula Sinai, unde o jumătate de milion de oameni se află sub asediul militanţilor islamişti. Într-un articol din 1 iulie 2015, Washington Postne prezintă faptul că luptătorii Statului Islamic au lansat un atac masiv asupra armatei egiptene. Oare cât timp vor fi capabile să reziste forțele egiptene în faţa ISIS?

Teroriştii ISIS vor să distrugă piramidele egiptene; de exemplu, activistul politic musulman britanic Anjem Choudary a declarat ziarului „The Telegraph”: „Când vine vorba Egipt, sub auspiciile Califatului nu va mai fi nici Sfinx, nici piramide şi nici idolatrie”. Şi nu e singurul. Un predicator islamist kuweitian, Ibrahim Al Kandari, a spus că aceste monumente egiptene nu sunt nici culturale, nici religioase și că ele ar trebui să fie distruse: „Faptul că primii musulmani care au fost printre urmașii profetului Mahomed nu au distrus monumentele faraonilor la intrarea Egipt, asta nu înseamnă că noi n-ar trebui să o facem acum”.

Despre această distrugere a piramidelor am mai vorbit şi într-un articol din 2012 – Distrugeţi piramidele egiptene! Acesta este mesajul unor lideri islamişti radicali… Părerea mea este că acest grup terorist ISIS urmăreşte distrugerea tuturor artefactelor şi monumentelor din Orientul Mijlociu care ne vorbesc despre adevărata istorie a omenirii. Am mai atras atenţia asupra acestui fapt şi în alte 2 articole de la începutul anului:

* Forţele oculte din SUA, prin braţul lor armat, “Statul Islamic”, au trecut acum la distrugerea oraşului biblic Nimrud! Vor să ascundă toate dovezile care arată că membrii Illuminati de astăzi sunt urmaşii giganţilor hibrizi din Biblie!

* Rebelii ISIS vor să distrugă ruinele oraşului biblic Nineveh, construit de gigantul-hibrid Nimrod! Forţele oculte nu vor să aflăm adevărata istorie a omenirii!

Am spus atunci şi mai spun încă o dată următorul fapt: rebelii ISIS sunt finanţaţi în secret de CIA, o creaţie a forţelor oculte care conduc astăzi Statele Unite, pentru a face referire la zeiţa cărora ei li se închină. Forţele oculte care conduc SUA astăzi vor distrugerea sau ascunderea unor artefacte misterioase şi uluitoare care se găsesc pe teritoriul Orientului Mijlociu. Aici s-a aflat leagănul civilizaţiei omeneşti şi aici găsim adevărata istorie a omenirii, cea care ne este ascunsă. Rostul distrugerii acestor monumente şi artefacte nu este altceva decât de a ascunde dovezile care arată adevărata istorie a omenirii. Internetul a devenit în ultimii ani un instrument periculos pentru “Oculta Mondială”, pentru că ies la suprafaţă dovezile care arată că există o legătură directă între “hibrizii” din Biblie cu unele familii Illuminati din ziua de astăzi. Piramidele pot ascunde în sau sub ele o mulţime de secrete, aşa că mai bine şi mai convenabil trebuie şi ele să fie distruse…