„Terorismul” internaţional împotriva creştinismului continuă în lume: profanări la o biserică catolică din Polonia, chiar în ziua de Paşti

22 vizualizari

Ştirile de genul acesta apar din ce în ce mai des în ultima perioadă. Par a fi incidente izolate, dar, dacă le privim în ansamblu, s-ar putea să asistăm la o ditamai conspiraţie.

Aşadar, evz.ro anunţă că un grup de militanţi de stânga polonezi au profanat simboluri religioase creştine din Polonia. Astfel, pe 21 aprilie dimineața, în duminica Paștilor la catolici, credincioșii au descoperit la biserica Sfântul Dominic din orașul Plock, pe pereții toaletelor și pe pubelele de gunoi, o sumedenie de afișe cu icoana în care nimburile Fecioarei și Pruncului fuseseră vopsite în culorile curcubeului LGBT. Profanarea Fecioarei Maria nu a fost singurul atac la adresa sentimentelor catolicilor polonezi. La aceeași biserică Sfântul Dominic, un epitaf simbolizând „Mormântul Sfânt” a fost acoperit în Săptămâna Mare cu cutii de carton inscripționate cu cuvinte precum „LGBT”, „Gen”, „Agresiune”, „Dependență”, „Trădare”, „Minciună” etc.

Autoarea sacrilegiului, o activistă LGBT, a fost arestată şi apoi i s-a întocmit un dosar penal, pentru infracţiunea de „lezare a sensibilităților religioase”. Amnesty International, unde femeia este membru militant, a dat publicității un comunicat în care a arătat că arestarea femeii a survenit la revenirea ei în țară dintr-un „turneu militant” şi că această cercetare a poliţiei este una abuzivă, asta deşi femeia şi-a recunoscut vina (Eu nu înţeleg faza aceasta: comiţi o infracţiune şi apoi sari cu gura mare că totul e un abuz!? Nu mai ştie nimeni să-şi asume responsabilităţile faptelor lor!?)

Aşa cum spuneam mai sus, acesta nu e un incident izolat în lume. Să ne amintim de incendierea recentă a catedralei Notre Dame de Paris de pe 15 aprilie 2019. Aşa cum spuneam într-un articol recent (Incendiul groaznic de la catedrala Notre Dame a fost doar un “accident nefericit”!? E doar o coincidenţă că în ultima perioadă în Franţa au avut loc incendii / devastări de biserici? Cine se află în spatele lor?), deşi oficialităţile spun că incendiul de la Notre Dame a fost un “accident nefericit”, totuşi alte evenimente anterioare arată că această ipoteză nu e una foarte credibilă. Cum se face că în Franţa, în ultima perioadă, au avut loc mai multe incendii, distrugeri şi devastări de biserici? Într-un articol de pe 6 aprilie 2019 din cotidianul “The Sun“, se arăta că în ultimul an au fost devastate 875 de biserici creştine în Franţa, ultimul incident mai cunoscut fiind acela al incendierii bisericii Saint-Sulpice din Paris. Aceasta din urmă este, la fel, un monument creştin cunoscut în lume. Articolul din “The Sun” dă vina pe aceste devastări pe “forţe militante seculare”, care vor să distrugă bisericile din Franţa.

Pe 21 aprilie 2019, chiar de Paştele catolic, într-un atentat terorist din Sri Lanka, în care au murit sute de oameni, 3 biserici creştine din această ţară au fost distruse. Într-un articol de pe 22 aprilie 2019 – Autorităţile chineze plătesc 1.500 de dolari cetăţenilor care îi toarnă pe creştini! Forţele oculte şi cele comuniste din întreaga lume colaborează pentru distrugerea creştinismului… – arătam cum autorităţile din China plătesc 1.500 de dolari cetăţenilor care îi toarnă pe creştini.

Şi acestea sunt doar câteva exemple de incidente care au avut loc la începutul acestui an (2019), incidente asemănătoare împotriva creştinismului având loc şi anii trecuţi. Dacă nu vedeţi „Big Picture” („Imaginea Întreagă”) din toate aceste evenimente înseamnă că sunteţi încă orbi…