Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Televiziunea rusă îi învaţă pe oameni despre familia Illuminati Rothschild şi despre noua ordine mondială

 • 3
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Rețelele de televiziune din Rusia (care sunt controlate aproape în totalitate de Putin) îi educă pe ruşi despre imensa putere a familiei Illuminati Rothschild și despre amenințarea puterii globale excesive. Unii spun că, astfel, președintele rus Vladimir Putin se pare că îşi pregătește poporul pentru a se împotrivi „noii ordini mondiale”, pe măsură ce țara doreşte să fie gata să se despartă de sistemul bancar mondial. Alţii însă cred că Putin şi-a găsit un duşman extern – familia Rothschild – astfel încât să-şi atragă de partea lui populaţia din ce în ce mai nemulţumită de acţiunile sale.

Emisiunile TV vizează educarea cetățenilor cu privire la istoria FMI, controlată de Rothschild și de ce globalismul reprezintă o amenințare pentru națiune.

Site-ul Zero Hedge.com spune că Putin își pregătește poporul să divorțeze cu totul din sistemul bancar internațional și de aceea a început să facă alianţe cu state din Europa (cum ar fi Ungaria), cu China, cu ţări din Orientul Mijlociu, sau cu alte ţări BRICS.

Potrivit unui raport recent, Rusia a dezvoltat și implementat cu succes o alternativă în cazul în care ar fi exclusă din sistemele bancare internaționale. În ceea ce privește sancțiunile occidentale, de departe cea mai mare vulnerabilitate a Rusiei se află în sectorul bancar. Dacă Rusia dorește să mențină status quo-ul de putere mondială, ea trebuie să scape de dependența bancară mondială.

La scurt timp după ce au fost anunțate sancțiuni în 2014, Moscova s-a pregătit pentru scenariul cel mai rău caz: scoaterea Rusiei din SWIFT (Sistemul de Telecomunicații Financiare Interbancare Mondiale). În termeni simpli, SWIFT permite transferuri financiare internaţionale rapide și sigure. Dar, dacă Rusia ar fi izgonită din SWIFT, este ea pregătită să facă faţă acestui şoc?


 • 3
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Orgoni Crystal