Tehnologia secretă a lui Tesla – „raza morţii” – a fost furată şi folosită la distrugerea turnurilor gemene de la New York, pe 9/11 – susţine o cercetătoare

526 vizualizari

Înainte de moartea sa, în 1943, în timpul celui de-al doilea război mondial, Nikola Tesla explora utilizarea undelor scalare pentru a crea explozii non-nucleare cu o forță distructivă înspăimântătoare. Tesla se referă el însuși la „raza morții”, spunând că ea ar fi fost suficient de puternică pentru a distruge 10.000 de avioane de la 400 de km depărtare. Mai multe despre raza morţii, puteţi citi în acest articol din anul 2009: Misterioasa rază a morţii, invenţia lui Tesla.

Deși Tesla nu dorea ca cercetările sale să fie ascunse, se pare că hărtiile sale au ajuns, după moartea sa, în mâini greşite ale unor forţe obscure, pentru a le folosi în scopurile lor mercantile. Am văzut de atunci progrese incredibile în tehnologia războiului și a comunicațiilor.

Cercetătorul Mark Passio susține că tehnologia lui Tesla a fost furată după război și că este acum folosită pentru a controla și a domina planeta. „Ştim cu toţii viziunea pe care Tesla a avut-o pentru lume: energie şi comunicaţii gratuite. Și dacă viziunea sa ar fi devenit reală, lumea ar fi fost mult mai diferită astăzi. Unele dintre cele mai mari invenții ale lui Tesla au încăput în mâinile unor oameni rău intenţionaţi, care şi-au dorit să creeze o lume sub controlul lor total”.

Cele mai incredibile descoperiri ale lui Tesla cu privire la undele de rezonanță și scalare sunt cele mai periculoase, spune Passio, citând lucrarea lui dr. Judy Wood, care se întreabă dacă nu cumvă clădirile World Trade Center din New York au fost atacate pe 11/09/2001 cu arme energetice direcționate, inspirate din invenţiile secrete ale lui Tesla.

Dr. Wood, autoarea cărții Where Did the Towers Go? Evidence of Directed Free-energy Technology on 9/11″ („Unde s-au dus turnurile? Dovada folosirii pe 9/11 a tehnologiei direcţionate de energie liberă”) – ce o puteţi găsi pe Amazon.com – susţine că în timpul atacurilor teroriste de la New York, de pe 11/09/2001, turnurile gemene au fost dezintegrate într-un proces în care rezonanța determină ca moleculele dintr-un material solid să se dezintegreze.

Într-o serie întreagă de prelegeri și apariții media, Wood susține că resturile găsite după distrugerea clădirilor World Trade Center nu era suficient de multe pentru a reflecta masa agregată a turnurilor. Mai degrabă, crede ea, turnurile au fost pulverizate în mijlocul aerului.

Pe site-ul său, Wood prezintă o listă de 41 de puncte cu „principalele dovezi care trebuie explicate”. Acestea includ, de exemplu, punctul 9: „Aproximativ 80% din fiecare turn a fost transformat în praf fin” și punctul 6:” Impactul seismic a fost minim, prea mic”.

Activitatea lui Tesla s-a concentrat mereu pe lumină, energie și vibrații, iar munca sa cu privire la rezonanţa frecvențelor a condus la câteva experimente uimitoare. Tesla chiar a susținut că a provocat un cutremur fals în New York, în timpul unui experiment în care un dispozitiv care provoca mici oscilaţii a fost atașat la o clădire, ceea ce a dus în cele din urmă la clătinarea întregii clădiri. Tesla susţinea că micul său oscilator electromagnetic putea să doboare clădirea Empire State Building în câteva minute.