Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Tehnologia HAARP ar putea fi folosită la giganticele energii prinse în străvechile piramide ale lumii

 • 102
 •  
 •  
 •  
  102
  Shares

Scriam într-un articol din mai 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/socant-un-fizician-brazilian-crede-ca-tehnologia-haarp-nu-e-folosita-doar-la-manipularea-vremii-ci-si-la-manipularea-timpului/), că un fizician brazilian pe nume Fran de Aquino crede că tehnologia HAARP nu e folosită doar la manipularea vremii, ci şi la manipularea timpului. Iată ce scriam atunci:

„Conform lui de Aquino, folosind frecvenţe înalte, HAARP poate modifica, şi chiar controla gravitaţia, prin blocarea undelor gravitaţionale locale. De Aquino pretinde că obiectele grele pot fi mutate şi chiar transportate prin crearea unor „scuturi gravitaţionale”. Dar, HAARP ar putea face chiar şi mai mult. Conform lui De Aquino, HAARP are capacitatea de „a îndoi timpul”. Dilatarea timpului, un efect relativistic descris în teoria specială a relativităţii a lui Einstein, este creată de masă, care, apropiindu-se de viteza luminii, afectează gravitaţia prin „îndoirea” spaţiului şi timpului.”

Dar, cercetătorul Mike Hagan a găsit evidenţe că HAARP poate fi folosit pentru a energiza şi controla imensele şi necunoscutele puteri străvechi „zăvorite” în marele piramide ale lumii… o putere incredibilă ce poate duce lumea la pieire, dacă ar fi eliberată. Mike Hagan crede, ca şi alţi cercetători, că vechile piramide ale lumii sunt de fapt gigantice maşinării care generează electricitate.

Un inginer austriac, pe nume Trawoger, a construit un model sub formă de piramidă, respectând proporţiile structurilor străvechi, cu ajutorul căruia a reuşit să producă energie electrică, fără niciun risc; astfel, vechile piramide ar putea constitui drept surse de „energie verde”. Vezi mai multe în videoclipul de mai jos:

Există dovezi conform cărora unele din energii care se acumulează în interiorul piramidelor ar fi hiperdimensionale în natura lor. Unii cercetători suspectează că vârtejurile energetice ale piramidelor creează câmpuri de torsiune şi generează unde scalare. Într-un articol din ianuarie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/o-raza-de-energie-misterioasa-se-afla-deasupra-piramidei-bosniace-a-soarelui-o-fi-o-masina-de-energie-perpetua/) vorbeam despre o rază de energie misterioasă care se află deasupra piramidei bosniace a Soarelui:

„O echipă de fizicieni a detectat o rază de energie ce porneşte din vârful piramidei bosniace a Soarelui. Raza are o distanţă de 4,5  metri, şi o frecvenţă de 28 kHz. Raza este continuă şi puterea sa creşte pe măsură ce se deplasează în sus, depărtându-se de baza piramidei. Acest fenomen contrazice legile cunoscute ale fizicii şi tehnologiei. Aceasta constituie prima dovadă de prezenţă a unei tehnologii non-hertziene pe Pământ. Se pare că cei care au construit piramida au creat o maşină cu mişcare perpetuă, cu mult timp în urmă, iar această „maşină de energie” funcţionează chiar şi acum.”

Dar tehnologia piramidelor este una străveche şi se bazează pe fizica de acum 10.000 de ani. Eliberarea energiilor prinse în piramide cu ajutorul tehnologiei HAARP poate declanşa pe Pământ o serie de evenimente care s-ar putea dovedi necontrolabile în final. Cine are interesul să se întâmple aşa ceva pe Terra noastră?


 • 102
 •  
 •  
 •  
  102
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu