Supercomputerul BEAST din Belgia – instrumentul Ocultei Mondiale pentru a ne „tatua electronic” cu numărul bestiei, 666! Toate cumpărăturile şi tranzacţiile din lume se vor face cu ajutorul „BESTIEI”!

4.058 vizualizari

Ştiaţi că în Belgia există un supercomputer denumit „BEAST”, de aproape 40 de ani? Deşi BEAST este acronimul lui „Belgian Electronic Accounting Service Terminal”, adică Terminalul Belgian de Servicii Electronice de Contabilitate, nu putem să nu remarcăm că denumirea sa a fost intenţionat aleasă pentru a face referire la „Beast”, adică la „Bestie”.

Supercomputerul, înalt cât 3 etaje, e legat cu 270 de bănci din Europa, dar şi cu anumite bănci din Statele Unite şi Rusia. Acest computer mai este cunoscut sub numele de BEAST întrucât se autoprogramează şi are capacitatea de a găzdui un număr pentru fiecare cetăţean de pe acest Pământ. Aceste numere sunt însoţite de prefixul „666”, numărul diavolului din Biblie. BEAST e pregătit atunci când sistemul financiar din întreaga lume se va schimba, astfel încât în loc de bani-gheaţă, să se folosească doar cărţi de credit.

Planul este ca, atunci când va reveni devastator criza economică în lume, fiecare cetăţean al lumii să fie tatuat invizibil pe mâini sau pe frunte sau să i se introducă un microcip RFID. Acest „tatuaj electronic” al fiecărui individ va avea un număr de identificare (indexat cu 666, aşa cum am precizat mai sus), iar orice cumpărătură o va face un individ, o va putea realiza doar cu acest număr de pe tatuajul electronic. Supermaketurile şi alte magazine vor fi legate la bănci, iar băncile la acest supercomputer BEAST, astfel încât orice tranzacţie din lume va putea fi identificată în orice clipă.

Astfel, BEAST va şti totul, toate intimităţile tale: ce carte ai cumpărat, ce mâncare ai achiziţionat, ce băuturi ai consumat. BEAST va şti totul… va fi un fel de ochi atotvăzător al lumii. Nimic nu va mai putea fi cumpărat în afara lui BEAST… ar deveni total ilegal şi s-ar pedepsi aspru. BEAST va schimba totul în lume… credeţi că totul e doar ficţiune? O să vedeţi că în maxim 10 ani, aşa va arăta lumea…