Sunteţi încă sceptici privind existenţa Ocultei Mondiale şi a Illuminati? Iată biografia unuia dintre oamenii „noii ordini mondiale”, Robert Rubin!

4.975 vizualizari

robert rubinPentru că sunt o mulţime de cititori care nu cred în Oculta Mondială sau în Illuminati (e dreptul lor!) şi care nu înţeleg cum este condusă această lume, am să vă prezint în acest articol un exemplu clasic care arată legăturile dintre politică, afaceri şi societăţi ale „noii ordini mondiale”. Vă prezint, aşadar, un membru de eşalon secund al Ocultei Mondiale, cei din eşalonul întâi sunt atât de bine ascunşi încât nu se găseşte nicio informaţie publică despre ei. E vorba de Robert Rubin, una dintre cele mai influente figuri figuri din Partidul Democrat din SUA, în ultimii 15 ani. Toată biografia sa oficială se găseşte pe Littlesis.org.

Mai întâi să vedem funcţiile politice:
* Secretarul Trezoreriei Americane (1995-1999);
* directorul Consiliului Naţional Economic (1993-1995)

Aşadar, acest personaj a fost şeful Trezoreriei Americane, o instituţie gigantică şi puternică, ce rulează mii de miliarde de dolari anual. Ce face acest personaj după ce a părăsit funcţia politică? Se duce în lumea bancară şi a fondurilor de investiţii:
– co-preşedinte Goldman Sachs;
– director Citigroup (1999-2009);
– consilier Taconic Capital Advisor, al lui Insight Venture Partners şi al lui Centerview Partners.
– membru al Consiliului de administraţie al companiei Ford.

Ce vedem acolo? Mari bănci de investiţii, nişte giganţi bancari (Goldman Sachs, Citigroup) ale căror venituri depăşesc cu mult PIB-ul României. Iar tipul ăsta, Robert Rubin, a condus o bancă (Goldman Sachs) care a dus-o aproape pe marginea falimentului. Într-un articol de pe Renne.ro, Nouriel Roubini, cel poreclit “Doctor Doom” pentru predicţiile sale despre criză, previziona că Goldman Sachs va falimenta. Oricum această instituţie bancară a avut mari dificultăţi financiare, căci a trebuit să apeleze la împrumuturi de la Federal Reserve. Ceea ce ne duce încă o dată la bănuială că criza puternică ce a afectat economiile lumii începând cu 2008 a fost provocată de aceeaşi Ocultă Mondială ce vrea să instaureze „noua ordine mondială”.

Cât priveşte prezenţa lui Rubin în Consiliul de administraţie al companiei Ford, v-am explicat în mai multe articole că marea majoritate a corporaţiilor-gigant din această lume sunt conduse tot de către membri ai Ocultei Mondiale.

Însă Robert Rubin face parte oficial şi din organizaţii care sunt strâns legate de Oculta Mondială, ca de exemplu Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR – Council on Foreign Relations). Despre CFR, am scris un articol în 2009, intitulat „CFR, Consiliul pentru Relaţii Externe, liderul “Ocultei mondiale”. Citez din el:

CFR a fost înfiinţat în 29 iulie 1929, la New York. Deşi această organizaţie are în zilele noastre aproximativ 2.000 de membri, reprezentând elita guvernului, sindicatelor, afacerilor, finanţelor, comunicaţiilor şi academiei, nu este încă cunoscută cu adevărat de poporul american. Cauza principală pentru care nu este încă bine cunoscută este articolul II din statutul CFR. Acest articol stipulează ca întâlnirile membrilor CFR să rămână secrete şi oricine dezvăluie conţinutul acestor întâlniri să fie exmatriculat.

CFR a fost fondat de un grup de „intelectuali” care au simţit că lumea are nevoie de un guvern mondial, pentru care poporul american , nu era încă pregătit. După ce tratatul ligii Naţiunilor nu a fost adoptat de Senatul Statelor Unite, fondatorii CFR-ului au organizat această asociaţie cu scopul clar de a convinge oamenii să accepte un guvern mondial ca fiind singura soluţie a problemelor mondiale. CFR a comunicat constant poporului american ce scopuri urmăreşte, prin intermediul publicaţiilor sale, una dintre ele fiind revista Foreign Affairs. În plus, tipăreşte adesea ziare de opinie, cum ar fi Studyno. 7, publicat în 25 noiembrie 1959. Acest document a explicat în detaliu scopul CFR-ului, ca susţinător al „instituirii unei noi ordini mondiale, care poate satisface aspiraţiile’lumii la pace şi stabilizare economică şi socială… O ordine internaţională… formată din state care se înscriu în curentul socialist (comunist)”. Cuvintele „o nouă ordine mondială” sunt cuvintele-cheie ale guvernului mondial.

Iar fostul secretar al Trezoreriei nu este doar simplu membru al lui CFR, ci co-preşedinte! Totuşi acelaşi domn Rubin face parte din „Carnegie Corporation of New York”, o organizaţie care se declară a fi una filantropică. Dar această organizaţie a fost înfiinţată de puternicul Andrew Carnegie (1835-1919), un cunoscut membru Illuminati, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii. Acesta chiar a recunoscut că marile guverne ale lumii pot fi conduse din umbră, iar democraţia e de faţadă. Iată ce spunea el în 1886: „Şase sau şapte oameni pot duce o naţiune în război, fără consultarea Parlamentului.”

Pentru cei care se mai îndoiesc că există o Ocultă Mondială organizată, le recomand să se trezească până nu e prea târziu. În alte articole am să vin cu alte fapte şi date concrete pentru a arăta alte personaje care conduc cu adevărat această lume. Iar noi, oamenii, suntem manipulaţi cu democraţia, chiar crezând ca nişte ignoranţi că putem schimba şi controla puterea politică cu ajutorul voturilor noastre. Vise…