Sunt „extratereştrii” creaturi interdimensionale interesate să ne fure sufletele după moarte? Există cercetări ţinute la secret de guvernul american?


În legătură cu viața de apoi, pare să existe un anumit grad de interes, în spatele ușilor închise, atunci când vine vorba de ceea ce ni se întâmplă după ce murim. Şi aici, ne referim la cartea din 2010, intitulată FINAL EVENTS and the Secret Government Group on Demonic UFOs and the Afterlife” („EVENIMENTE FINALE şi grupul guvernamental secret despre OZN-uri demonice şi viaţa de apoi”), scrisă de cercetătorul Nick Redfern.

Cartea se concentrează pe un foarte mic grup („Elita Collins”), ce pare a exista în interiorul guvernului SUA, și care ar fi preocupat de faptul că fenomenul OZN este de natură cu adevărat demonică și că, după ce murim, noi mergem către un fel de Matrix, o lume unde sufletele noastre sunt „culese” şi folosite într-un fel de energie ciudată care hrănește creaturile din lumea cealaltă. În carte, ni se dezvăluie mai multe lucruri, din care amintesc:

* De zeci de ani, poveștile despre răpiri extraterestre, întâlniri cu OZN-uri, observări de farfurii zburătoare, i-au făcut pe milioane de oameni să creadă că extratereștrii se află în secret printre noi. Dar, dacă aceasta este o concepţie greşită? Dacă fenomenul OZN are origini mult mai „întunecate” și mult mai malefice?

* Există într-adevăr acest grup guvernamental secret – „Elita Collins” – care crede că pretinșii noștri vizitatori extratereștri sunt, în realitate, demoni înșelător și îngeri căzuți? Sunt aceştia slujitori ai Satanei, care ne înrobesc sufletele?

* Una dintre cele mai notabile întâlniri cu OZN-uri înregistrate vreodată a avut loc pe 18 octombrie 1973, după ora 23. Martorii erau membri ai Armatei SUA, ceea ce nu a făcut decât să sporească credibilitatea raportului. După ce au plecat din Port Columbus, Ohio, elicopterul militar, UH-1H, se îndrepta către baza militară de la Aeroportul Cleveland Hopkins. La bord se aflau căpitanul Lawrence J. Coyne, sergentul John Healey, prim-locotenentul Arrigo Jezzi și un tehnician, sergentul Robert Yanacsek. Totul părea normal, elicopterul zburând la o altitudine constantă de 800 de metri. Dar, la aproximativ 16 km de Mansfield, ei au observat o lumină roșie misterioasă la vest, care se mișca încet în direcția sudică. Inițial, au crezut că obiectul ar putea fi un avion F-100, dar au observat că deodată lumina neidentificată și-a schimbat cursul și a început să se îndrepte direct spre ei. Din fericire, nu a existat nicio coliziune fatală. Interesant este că după acest incident, căpitanul Coyne a primit apeluri telefonice de la oameni din cadrul Armatei, fiind întrebat dacă a experimentat vreun „vis neobișnuit” ulterior incidentului OZN. Însă, Coyne chiar trecuse printr-o experiență extracorporală extrem de vie. Sergentul John Healey a fost şi el sunat şi întrebat despre aceste experienţe extracorporale: a visat despre vreo experienţă cu privire la separarea corpului? Sergentul a declarat ulterior: „Am visat că sunt mort în pat și că spiritul meu, sau orice altceva era, plutea sus, privindu-mă în jos, întins mort în pat”. De ce erau cei din Armata Americană interesaţi de acest lucru?

* Într-un document din septembrie 1975, intitulat „Cercetarea parapsihologiei sovietice și cehoslovace”, care a fost pregătită pentru Agenția Americană de Informații a Apărării, există o secțiune intitulată „Fenomene extracorporale”, care se concentrează pe cercetările lui Sheila Ostrander și Lynn Schroeder care au raportat că sovieticii studiau fenomenele din afara corpului de la yoghini.

* În timp ce majoritatea autorilor de cărți despre răpirile extraterestre, s-au concentrat exclusiv pe ideea că „extratereştrii se află aici pe Terra, pentru a ne fura ADN-ul”, lucrurile s-ar putea să fie mult mai profunde decât atât. Poate că e ceva atât de ciudat încât e complet dincolo de înțelegerea noastră actuală. Se pare că aceşti vizitatori „extratereştri” aveau un interes profund pentru sufletul uman; acea parte solitară din noi care nu moare niciodată.

* Profesorul John E. Mack a studiat şi el fenomenul „răpirilor extraterestre”, ajungând la concluzia că aceste entități nu erau nimic altceva decât „hoţi de suflete”.

Cât este adevăr şi cât dezinformare din toate aceste lucruri, nimeni nu ştie. Dar, nu ar fi rău să fim extrem de vigilenţi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock