Sub Los Angeles se află un gigant oraş subteran reptilian – ne spune un articol din 1934! Acolo trăiesc oamenii-şopârlă de peste 5.000 de ani, mult mai inteligenţi decât noi…

  •  
  •  
  •  
  •  

Sub marele şi modernul Los Angeles s-ar afla un oraş reptilian! Sub catacombele pierdute ale marii metropole americane s-ar ascunde o rasă de oameni extrem de avansată tehnologic şi intelectual! Afirmaţia nu-mi aparţine mie şi nici vreunui blogger pus pe farse, ci o putem găsi în ziarul „Los Angeles Times” din 29 ianuarie 1934. Prima pagină a ziarului o găsiţi AICI, iar articolul cu pricina poartă numele de „În descoperirea oraşului-catacombă al oamenilor-şopărlă”.

Povestea cotidianului din 1934 este următoarea: Warren Shufelt, un inginer minier american, a primit o informaţie de la un indian bătrân înţelept, conform căreia sub Los Angeles s-ar afla un oraş subteran plin de comori; inginerul, cu ajutorul unui aparat de „raze X” ar fi localizat acest oraş, coborând în subteran. Acelaşi cotidian ne prezintă şi o hartă a Los Angeles-ului sub care s-ar afla toate aceste catacombe ale misterioasei civilizaţii subterane. Citez din articol:

„Conform unei legende care i-a fost împărtăşită lui Shufelt, dispozitivul cu raze X a descoperit locaţia unuia din cele trei oraşe pierdute de pe Coasta Pacificului, cel actual fiind construit de „Oamenii-şopârlă” după marea catastrofă care a avut loc acum 5.000 de ani. Această catastrofă a avut forma unui uriaşe limbi de foc care a venit din sud-vest şi care a distrus tot ce este viu în calea sa. Oraşul subteran a fost construit pentru a scăpa de viitoarele focuri”.

(Aici facem o mică paranteză, pentru ca vreau să subliniez ceva. Din textul de mai sus, cred că este o vorba de descrierea unei explozii nucleare care ar fi avut loc în vechime. E foarte interesantă descrierea… mai ales că în anul 1934 nu se ştia nimic despre bombele atomice, ce au fost folosite pentru prima oară în anul 1945, deci cu 11 ani mai târziu! Domnul Shufelt ar fi trebuit să aibă o prea mare imaginaţie, dacă ar fi minţit!)

„Oraşul pierdut al Oamenilor-Şopărlă face legătura cu oceanul, acolo unde tunelurile se termină, conform legendei. Mareele intră şi ies zilnic din aceste tuneluri joase, forţând aerul să intre în tunelurile superioare, oferind astfel ventilaţia necesară în oraş. Sub dealurile Los Angeles-ului se află construite mari încăperi, în care trăiesc şi 1000 de familii reptiliene, în maniera zgârâie-norilor; în catacombele oraşului subteran se găsesc cantităţi suficiente de ierburi, ce asigură hrana pentru oamenii-şopârlă”.

În acelaşi articol din „Los Angeles Times” se mai spune că în anumite încăperi ale „oraşului pierdut al reptilienilor” s-ar găsi „tăbliţe de aur” în care s-ar afla înregistrată toată istoria rasei umane. Această afirmaţie mi-aduce aminte de celebrele „tăbliţe de la Sinaia” (citiţi mai multe în acest articol: Din secretele “Tăbliţelor de la Sinaia”).

Shufelt mai suţine că a luat 37 de imagini în raze X ale acestor tablete, trei dintre ele având colţurile din sud-vest tăiate. În plus, reptilienii din subteran ar fi mult mai inteligenţi decât oamenii moderni, un adolescent uman de 20 de ani având aceeaşi inteligenţă cu cea a unui copil reptilian de 9 ani.

Dacă credeţi sau nu această poveste rămâne la latitudinea dvs. Doar atât remarc: faptul că ziarul e din 29 ianuarie, nu de 1 aprilie, pentru a bănui că ar fi vorba de o păcăleală…

Los Angeles Times - oamenii soparla


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu