Sub apele insulei Diego Garcia, locul unde a fost răpit avionul malaiezian răpit, există o bază militară ultrasecretă sau chiar una extraterestră! Ea se află situată pe fundul Oceanului Indian şi o dovedeşte chiar Google Earth!

  •  
  •  
  •  
  •  

baza extraterestra Diego GarciaNu cu mult timp în urmă vorbeam despre faptul că la baza militară americană Diego Garcia din Oceanul Indian ar fi putut ajunge avionul malaiezian dispărut şi „răpit” de forţele americane (Am aflat misterul “Zborului 370″ al avionului malaiezian dispărut! El a fost deturnat de Marina Americană la baza militară Diego Garcia din Oceanul Indian, având o încărcătură biologică suspectă!).

Acest atol de corali (Diego Garcia), aflat chiar în centrul Oceanului Indian, face parte din Teritoriul Oceanic al Indiilor Britanice; numele acestui teritoriu vine de la navigatorul spaniol Diego Garcia de Moguer, care l-a descoperit în secolul al XVI-lea. Dar, asta mai puţin are mai importanţă… cert este că în 1966, tot arhipelagul a fost închiriat de britanici Statelor Unite pe o perioadă de 50 de ani (deci, până în 2016), cu o posibilitate de o prelungire până în 2036. Aici, armata americană şi-a instalat o bază militară destul de importantă, de vreme ce Statele Unite şi-a adus aici celebrele bombardiere strategice B-52.

Dar, cum Diego Garcia a devenit celebră printre conspiraţionişti odată cu bănuiala că aici ar fi fost răpit avionul malaiezian, acum, această bază militară stârneşte o suspiciune şi mai mare, dacă ne uităm la pozele de pe Google Earth. Precum se poate observa în imaginea de la începutul articolului, pe fundul apei, se pot vedea anumite instalaţii, care creează bănuiala că pe fundul oceanului din jurul lui Diego Garcia ar putea fi o bază militară ultrasecretă, sau, de ce nu, chiar o bază extraterestră! Conspiraţioniştii bănuiesc demult că în Oceanul Indian s-ar putea afla mai multe baze extraterestre (vezi articolul din 2012: Consiliul Andromeda a distrus o masivă bază submariană reptiliană de sub Golful Bengal).

baza extraterestra Diego Garcia 2


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner