Site de secrete, stiinta si metafizica

SUA va dispare şi în locul ei va renaşte Uniunea Nord Americană, cu un nou dolar

10 50

La revedere Statele Unite şi bine ai venit Uniunea Nord-Americană! Articolul următor (de pe site-ul Liberty News Online) ne vorbeşte despre o conspiraţie privind atragerea Canadei şi Mexicului, alături de SUA, într-o singură entitate politică şi economică, o uniune ce ar fi mult mai strânsă decât Uniunea Europeană.

Bancherii de la Federal Reserve din SUA (banca care emite dolarul american) sunt pregătiţi deja pentru unirea Canadei cu Statele Unite, cu ajutorul prim-ministrului canadian Stephen Harper (preşedintele al Partidului Conservator din Canada), cel care a câştigat majoritatea pe 2 mai 2011. Ei aşteaptă ca Harper să dizolve Canada, steagul canadian şi să renunţe la dolarul canadian. Bancnotele Federaţiei Nord-Americane au fost deja emise (vedeţi mostra de 20 de dolari din imaginea de mai jos) şi ele vor înlocui dolarul american, dolarul canadian şi peso-ul mexican.

Dar de ce trebuie ca Federal Reserve să tipărească bancnotele Uniunii Nord Americane? SUA a ajuns pe prăpastia falimentului tocmai datorită bancherilor de la Federal Reserve. Ei au orchestrat cea mai mare escrocherie din istoria omenirii, prin raportarea frauduloasă de pierderi de mii de miliarde de dolari, “datorii” pe care tot guvernul SUA (adică naţiunea americană) a trebuit să le plătească. Şi singurii vinovaţi sunt preşedinţii George Bush şi Barack Obama, cei care au oferit escrocilor de la Federal Reserve peste 12,5 de trilioane de dolari, o sumă imensă pe care guvernul american ar fi putut s-o folosească pentru finanţarea programelor sale sociale. A nu se uita că alte ţări ale lumii (de exemplu, China sau Rusia) au început să-şi dea seama că dolarii americani încep să nu mai valoreze nimic (citeşte mai multe detalii AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-2-mai-2011-a-rusiei-si-chinei-data-peste-cap-de-uciderea-lui-bin-laden/).

Bancherii de la Federal Reserve urmăresc de multă vreme distrugerea Statelor Unite, prin falimentarea acestei ţări. Obţinând acest lucru, guvernul SUA va fi nevoit să dizolve Constituţia SUA şi să adopte Uniunea Nord Americană (cu Mexicul şi Canada). Cele 3 ţări sunt deja unite în acordul comercial NAFTA, care a fost făcut ca prim pas în crearea Uniunii Nord Americane. În mod categoric, în această nouă Uniune, Federal Reserve va deţine întâietatea, emiţând dolarul nord-american, o nouă bancnotă.

Precum se vede şi din mostra prezentată în imaginea de mai sus, dolarii Uniunii Nord Americane au adoptat steagul noii confederaţii (albastru cu cele 3 stele, reprezentând Canada, SUA şi Mexicul), precum şi cuvintele “Federaţia Unită a Americii de Nord”. Dar această bancnotă este total ilegală! Şi asta pentru că în SUA, doar Congresul American are puterea de “a colecta taxe şi a emite monezi”; prin emiterea bancnotelor de dolari nord-americani, fără acordul Congresului, bancherii de pe Federal Reserve au încălcat de tot legea. Dar credeţi că acestor bancheri atotputernici le pasă de acest lucru? Nu! Pentru că ei, cu siguranţă, sunt controlaţi de forţe oculte extrem de puternice, ca organizaţia Illuminati sau iezuiţi (vezi şi articolul https://www.lovendal.ro/wp52/scufundarea-titanicului-opera-iezuitilor-cu-scopul-de-a-crea-federal-reserve-bank/).

P.S. Despre o bancnotă unică care va exista în Mexic, SUA şi Canada, am mai vorbit în anul 2009 în cadrul acestui articol: https://www.lovendal.ro/wp52/sua-nu-va-mai-avea-ca-moneda-dolarul-ci-amero/

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie