SUA şi întreaga lume se vor prăbuşi economic pe 4 martie 2014! Predicţia nu e făcută de mine, ci de un membru al Ocultei Mondiale, apropiat de familia Rockefeller! Ce ni se pregăteşte!?

17.466 vizualizari

sfarsitul lumii SUASfârşitul lumii, cel puţin pentru America, va veni pe o dată precisă: 4 martie 2014. Nu o spun eu (iarăşi parcă am să văd acuzaţii că articolul e inventat de mine, care vreau să bag frica în oameni), ci o spune celebrul cotidian „Washington Times”, ce este destul de serios şi care aparţine şi de Oculta Mondială. Adică, nu e o publicaţie de can-can sau de farse. Articolul a fost publicat pe 25 octombrie 2012 şi poartă titlul de „Economia americană se va prăbuşi pe 4 martie 2014”. O profeţie sau chiar se va întâmpla ceva real pe 4 martie 2014? Citez din articol:

Există foarte puţine şanse ca lumea să se sfârşească pe 21 decembrie 2012, conform profeţiilor mayaşe; există însă o probabilitate foarte mare ca sfârșitul real al lumii să aibă loc pe 4 martie 2014. Ceasul apocaliptic va suna atunci, deoarece economia Statelor Unite se poate bloca complet în jurul acelei date; odată blocată economia americană, aceasta va duce în jos toate economiile lumii și orice speranță de recuperare în viitorul apropiat.

Ratele dobânzilor vor exploda, firmele vor cădea, șomajul va atinge niveluri record, penuria de alimente va fi gravă, și, de asemenea, ar putea exista tulburări sociale majore. Orice speranţă că America se află în „recuperare” și că „lucrurile sunt mai bune” nu reprezintă altceva decât o iluzie. Problema principală o reprezintă faptul că America este „banca lumii”. Ce înseamnă acest lucru? Că dolarul este moneda principală a lumii; adică, multe din produsele lumii sunt comercializate pe dolari. Lumea are nevoie de dolari, iar SUA îi oferă, având încrederea că dolarul este cea mai sigură monedă din lume. Dar, problema e faptul că lumea îşi pierde rapid încrederea în America. La un anumit moment, în curând, Statele Unite vor ajunge la un nivel record de datorii, iar atunci țările lumii îşi vor pierde încrederea în America și vor începe să-și retragă investițiile. În acel moment, vom avea nevoie să ne finanţăm propriul nostru deficit și nu vom fi în stare să facă acest lucru. Vom ridica ratele obligațiunilor, cu scopul de a reatrage investițiile străine, ratele dobânzilor vor merge în sus, și, atunci multe companii vor da faliment, iar şomajul va exploda. Restul lumii se va prăbuși complet, împreună cu noi.

Când s-ar putea întâmpla toate astea? Paul Volker indică faptul că ne-am putea confrunta cu un asemenea dezastru în următorul an și jumătate. David Walker, fost economist șef al guvernului Statelor Unite, a sugerat un termen similar pentru această catastrofă economică.

P.S. Şi mai interesant e autorul acestui articol din „Washington Times”: Grady Means, care nu este oricine. El este actualmente om de afaceri şi a fost economist şef în guvernul SUA, în Ministerul Sănătăţii, Educaţiei şi Protecţiei Sociale. Dar, Grady Means este, în acelaşi timp, şi fost asistent al vicepreşedintelui american Nelson Rockefeller. Da, din aceeaşi familie malefică Rockefeller care se află şi ea la conducerea Ocultei Mondiale. Aşadar, un membru al Ocultei Mondiale, ne avertizează într-un ziar al Ocultei Mondiale că lumea se va prăbuşi pe 4 martie 2014, sau, mă rog, în jurul acestei date. Să-l credem sau nu?