SUA se pregăteşte să dezvăluie în curând realitatea extratereştrilor şi a OZN-urilor! Există „Unităţi Secrete de Război Spaţial” ale NATO şi Armatei Americane!

14.483 vizualizari

razboi spatialConform unor informaţii ultrasecrete ale unor oficiali din Apărarea SUA, citate de site-ul Veteran’s Today.com, aşa zisele „Puteri Care Sunt” („Powers That Be – PTB”), care controlează Unităţile Secrete de Război Spaţial ale SUA și NATO, au decis că divulgarea controlată a prezenței extratereştrilor și a navelor lor antigravitaționale va fi permisă și va fi sistematic lansată într-o manieră ordonată. Cu toate acestea, chiar și cu această dezvăluire completă”, sunt unele lucruri care sunt interzise a fi dezvăluite în acest moment.

Acest lucru înseamnă unele chestiuni privind războiul secret spaţial al extratereştrilor vor rămâne secrete, ele netrebuind divulgate, fiind astfel complet interzise pentru o perioadă semnificativă în viitor.

Actualele Unităţi Secrete de Război Spaţial ale SUA și NATO (ce sunt ultrasecrete) sunt ascunse de însăşi Armata SUA şi NATO, fiind unităţi profund izolate şi compartimentate. Au fost numeroase motive pentru care aceste Unităţi Secrete de Război Spaţial au fost clasificate la cel mai înalt nivel, neexistând vreodată documente scrise sau deconturi de cheltuieli prezentate vreodată comisiilor de specialitate din Congresul American. Există mai multe motive pentru care aceste programe secrete nu au fost dezvăluite până în prezent publicului. Unul dintre ele ar fi acela că divulgarea completă şi imediată ar perturba ordinea socială, ar crea o panică serioasă în rândul populației și ar amenința toate instituțiile de bază ale guvernului. Un alt motiv ar fi acela că structurile militare „oculte” doresc să-şi protejeze propriile interese.

Secretul în ceea ce privește existenţa extratereştrilor și a OZN-urilor are o istorie lungă, ce merge înapoi în timp, la sfârșitul anilor 1940, odată cu celebrul caz Roswell. Dezvăluirea treptată a fost atent planificată, acesta fiind un proces secret bine reglementat şi bine definit. Tot procesul divulgării a început cu mai bine de 20 de ani în urmă, fiind pus în aplicare într-un mod limitat şi controlat, pentru a face pregătirea adecvată a populaţiei pentru dezvăluirea completă de mai târziu, care va veni la un moment dat.

Conform unor „scurgeri” de informaţii, PTB (Puterile Care Sunt) – cei care controlează războaiele secrete spaţiale – au fost identificate ca fiind Majestic-12. Majestic 12 (sau MJ-12) este o comisie specială  şi secretă la nivelul guvernului american, creată în 1947 de către preşedintele american Harry Truman. Din MJ-12 ar face parte preşedintele şi vicepreşedintele SUA, directorul CIA, directorul NSA, precum şi alte persoane. Sediul MJ-12 se află la Naval Observatory din Washington, DC.

Se pare că vor fi dezvăluite informaţii despre existenţa extratereştrilor şi OZN-urilor, dar va fi interzisă dezvăluirea faptului că Pământul este gol şi locuibil în interior, iar în interiorul său locuiesc mai multe specii de extratereştri ce deţin nave spaţiale avansate anti-gravitaţionale.