SUA deţine o flotilă spaţială numită „Paznicul solar”, fiind alcătuită din 8 OZN-uri gigant, ce au forme de ţigarete. Întreaga acţiune e coordonată de extratereştri!

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe 21 iulie 2011, atunci când racheta spaţială americană Atlantis a aterizat la Centrul Spaţial NASA din Florida, ni s-a spus că SUA nu mai deţine rachete spaţiale capabile de transport cosmic şi că de acum înainte, Rusia şi alte ţări vor mai vizita Staţia Spaţială Internaţională. Dar, Dr.Richard Boylan, crede că e doar o minciună, aşa cum ne anunţă într-un amplu articol pe site-ul său, drboylan.com. El crede că, încă din anii 80, SUA a dezvoltat o flotilă spaţială secretă, denumită „Paznicul solar”, şi care este formată în prezent din 8 nave-mame imense, care au forma unei ţigarete şi din 43 de nave spaţiale de observaţie mai mici. Cât de imense sunt aceste nave spaţiale? Închipuiţi-vă că ele ar măsura cât două terenuri de fotbal, ceea ce înseamnă că sunt cu adevărat imense.

Dr.Boylan susţine că flotila spaţială „Paznicul solar” se află sub autoritatea Comandamentului de reţele navale şi operaţiuni spaţiale din cadrul Marinei Americane (US Naval Network and Space Operations Command – NNSOC), care îşi are sediul în Dahlgren, Virginia, şi la care lucrează circa 300 de persoane.

Acelaşi doctor crede că flota spaţială „Paznicul solar” se află sub autoritatea Civilizaţiilor Stelelor (Star Nations), organizaţia civilizaţiilor inteligente avansate din spaţiul cosmic, îndeplinând rolul unui „poliţist global” în interiorul sistemului nostru solar. Ca urmare a poziţiei tehnologice avansate pe care o deţine în lume, SUA a fost desemnată de Civilizaţia Stelelor în a deţine rolul de comandă în asigurarea securităţii spaţiale a Pământului. Dar SUA nu are voie să se angajeze în vreo acţiune militară asupra vreunui alt stat de pe Terra, folosindu-se de „Paznicii solari”. De aceea, această flotilă acţionează nu doar la comanda secretă a guvernului american, dar se află şi sub autoritatea secretă a Naţiunilor Unite, întrucât misiunea „Paznicilor solari” fiind aceea de a proteja întregul Pământ şi toate ţările.

Atunci când cetăţeanul britanic pe nume Gary McKinnon a spart acum câţiva ani nişte servere secrete ale guvernului american, a aflat de acolo de existenţa „ofiţerilor nor-tereştri” şi de programul „Paznicul solar”. McKinnon a fost extrădat în SUA şi a fost condamnat la 70 de ani de închisoare doar pentru simplul motiv că a dorit să afle nişte secrete pe care guvernul SUA nu a dorit să le facă publice.

P.S. Dacă programul acesta ar fi adevărat, stau şi mă întreb dacă nu cumva meteoritul care a căzut în Rusia pe 15 februarie 2013, nu a fost spart în bucăţele de „Paznicii solari” şi nu de o navă extraterestră, aşa cum presupuneam în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/extraterestrii-ne-au-salvat-pe-15-februarie-2013-de-la-apocalipsa-sacrificand-un-ozn-impotriva-meteoritului-ce-a-cazut-in-rusia/.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu