Stephen Hawking, „glasul Ocultei Mondiale”, ne ameninţă din nou cu Apocalipsa! „Omenirea trebuie să părăsească Terra, căci aceasta va fi distrusă!”

6.079 vizualizari

hawking apocalipsaViitorul omenirii se află în pericol datorită așa-numitelor progrese în știință și tehnologie, susține profesorul Stephen Hawking, care a numit „războiul nuclear, încălzirea globală și virusurile modificate genetic”, drept amenințări mortale la adresa existenței noastre.

Hawking a descris diferite „lucruri care ar putea merge prost”, în fața unui public de sute de participanţi, primul dintr-o serie dedicată cercetării găurilor negre. El a afirmat necesitatea colonizării altor planete pentru a asigura supraviețuirea speciei umane. Potrivit BBC, Hawking a avertizat: „Deși șansa unui dezastru al planetei Pământ într-un viitor apropiat ar putea fi destul de redusă, ea va deveni certitudine în următorii o mie sau zece mii de ani. Până atunci, noi trebuie să fim răspândiţi în spațiu, precum și spre alte stele, astfel încât un dezastru pe Pământ să nu însemne sfârșitul rasei umane”.

Hawking continuă: „Cu toate acestea, noi nu vom stabili colonii autonome în spațiu pentru cel puțin următoarele sute de ani, aşa că trebuie să fim foarte atenţi în această perioadă”. Deși ar părea ciudat pentru un astfel de om de ştiinţă foarte respectat să deplângă progresul științific ca o amenințare existențială la adresa umanității, aceasta nu e prima dată când Hawking ne-a sfătuit să fim prudenți. În vara anului trecut, fizicianul a fost printre cei peste 1000 de experți în inteligenţă artificiala care au semnat o scrisoare deschisă cu privire la pericolul înarmării roboților şi a creşterii armelor secrete ce implică roboţi. La începutul lui 2015, Hawking a avertizat oamenii de ştiinţă de la Centrul European pentru Cercetare Nucleară (CERN) cu privire la pericolul cercetărilor privind „particula lui Dumnezeu”, care ar putea forma o bulă cuantică care să se extindă cu viteza luminii şi astfel să distrugă întreg Universul.

P.S. Eu am mai spus şi altă dată pe site că nu am încredere în acest Hawking şi în spusele sale. De fapt, de unde ştim că sunt cu adevărat spusele sale şi nu ale „sistemului” care îl controlează? Hawking e complet paralizat, nu poate vorbi şi comunică cu ajutorul unui computer sofisticat (conceput special pentru el de un prieten), care poate fi controlat cu mișcări ale capului și globilor oculari, la o viteză de 15 cuvinte pe minut! E posibil ca discursurile sale să-i fie scrise de alţii. Dacă e atât de inteligent şi de strălucitor, cum mulţi îl laudă, cum de naiba nu şi-a dat seama până acum că „încălzirea globală” e o farsă!? El ne vorbeşte de pericolul „încălzirii globale”, exact cum ne vorbeşte Oculta Mondială. Vai de capul lui… Ştiu, o să primesc din nou critici din partea unor cititori că mă leg de un asemenea om de ştiinţă „strălucitor”, dar asta e părerea mea. Dacă aveţi o altă părere, treaba voastră, dar învăţaţi să-mi respectaţi părerea…