SONY (Standard Oil of New York) = corporaţie japoneză creată în ascuns de Oculta Mondială reprezentată de Rockefeller?

3.776 vizualizari

Standard Oil, prima mare corporaţie a lumii, a fost înfiinţată în anul 1870, rezistând până în anul 1911, când a fost nevoită să se „spargă”, conform legii anti-monopol din SUA. Standard Oil controla în 1911 90% din rezervele de petrol din SUA, iar practicile sale de afaceri au fost considerate a fi anticoncurenţiale. Deşi s-a spart în 34 de companii diferite, proprietarul său, David Rockefeller, deţinea în continuare o pondere de 25%, în toate societăţile rezultate, acest lucru făcându-l cel mai bogat om al tuturor timpurilor (despre familia Rockefeller, puteţi citi mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/rothschild-morgan-si-rockefeller-bancherii-care-au-subordonat-lumea/).

Una din companiile „sparte”, Standard Oil of New York (Socony) a devenit mai târziu gigantul Mobil, acum ExxonMobil. Interesant e faptul că un alt acronim al lui Standard Oil of New York ar fi SONY…adică celebra companie japoneză fondată în anul 1946. Deşi în articolul de pe Wikipedia se spune că numele ar deriva de la englezescul „sonny”, adică „sunet”, totuşi originea numelui companiei japoneze din Standard Oil of New York ar fi mult mai interesantă pentru a fi luată în considerare.

Şi mai e o chestie: de regulă, marile corporaţii japoneze, ca Hitachi, Toyota sau Mitsubishi, sunt nume japoneze. SONY nu este un nume japonez, terminaţiile „NY” nici măcar neexistând în limba japoneză. Oare, imediat după cel de-al doilea război mondial, familia Rockefeller a dorit să înfiinţeze, pe ascuns, o mare corporaţie japoneză, prin intermediul unor investitori japonezi? Nu oare SONY deţine şi marele studiou hollywoodian Columbia Pictures? Ar fi acceptat vreodată francmasonii americani să fi oferit un studiou de filme gigantic unor japonezi? Oare nu se ştie că Hollywoodul este deţinută de Oculta din SUA? Oare nu se ştie că Rockefeller e una din familiile implicate adânc în Oculta Mondială?