Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Şocant! Un fizician brazilian crede că tehnologia HAARP nu e folosită doar la manipularea vremii, ci şi la manipularea timpului!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUn fizician renumit a publicat o lucrare revoluţionară prin care afirmă că tehnologia HAARP are incredibile puteri. Astfel, Dr. Fran de Aquino crede că o reţea funcţională HAARP, activată global, poate afecta nu doar vremea şi produce evenimente geografice (aşa cum se credea până acum), dar poate influenţa spaţiul şi gravitaţia, şi chiar şi timpul! Stăpânii HAARP-ului vor deveni şi stăpânii timpului?

Precum se ştie, HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program sau în traducere, Programul de cercetare al aurolelor active de înaltă frecvenţă), este un proiect de cercetare al Forţelor Aeriene Americane, Marinei Americane, Universităţii din Alaska şi al Agenţiei americane de cercetare al proiectelor avansate în apărare (DARPA), ce are ca scop conducerea de experimente inovatoare în fenomenele ionosferice ale Pământului. Programul HAARP deţine o serie de antene uriaşe care se află localizate în Gakona (Alaska) şi aflate pe un teren aparţinând Departamentului Apărării al SUA. Aceste antene analizează proprietăţile de bază ale ionosferei şi analizează potenţialul dezvoltării unei tehnologii de comunicare prin ionosferă. Acestea sunt informaţiile oficiale pe care le oferă guvernul american despre programul HAARP. Adevărul este însă altul…De fapt, HAARP este folosit ca un instrument perfect pentru a crea fenomene ca: uragane, tornade, tsunami şi cutremure. De asemenea, el poate modifica starea psihică a oamenilor. Dar acum, se crede că HAARP ar manipula şi timpul!

Conform lui de Aquino, folosind frecvenţe înalte, HAARP poate modifica, şi chiar controla gravitaţia, prin blocarea undelor gravitaţionale locale. De Aquino pretinde că obiectele grele pot fi mutate şi chiar transportate prin crearea unor „scuturi gravitaţionale”. Dar, HAARP ar pute face chiar şi mai mult. Conform lui De Aquino, HAARP are capacitatea de „a îndoi timpul”. Dilatarea timpului, un efect relativistic descris în teoria specială a relativităţii a lui Einstein, este creată de masă, care, apropiindu-se de viteza luminii, afectează gravitaţia prin „îndoirea” spaţiului şi timpului.

Interesant e faptul că celebrul Experiment Philadelphia din 1943 (https://www.lovendal.ro/wp52/experimentul-philadelphia-sau-miraj-cel-mai-celebru-experiment-de-teleportare/), când o navă militară americană se presupune că a fost teleportată în timp şi spaţiu, a avut loc în condiţiile folosirii unei tehnologii asemănătoare cu tehnologia HAARP. Unii presupun chiar că HAARP este asemănător cu tehnologiile de manipulare a timpului şi spaţiului, create şi inventate de genialul Tesla.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu