Şocant! Putin ar putea fi fiul secret al actorului hollywoodian Yul Brynner, aservit organizaţiei Illuminati! Este preşedintele rus agent CIA!?

7.069 vizualizari

Brynner Putin 2

ATENŢIE! Informaţiile din acest articol sunt doar simple speculaţii şi trebuie tratat ca atare!

Într-un articol mai demult, dezvăluiam faptul că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea fi de origine evreiască. Astfel, se pare că numele real al tatălui lui Putin era Epstein, un tipic nume de evreu. Dacă ţinem cont de faptul că pe mama lui Putin o chema Sholomov (alt nume de evreu), de aici tragem concluzia că Putin nu ar fi altceva decât un evreu pur sânge. Unul din posibilii strămoşi ai lui Putin ar fi Mordkhe Blinchikov, un evreu ce făcea parte din organizaţia internaţională evreiască International Jewish Labor Bund.

Putin seamănă extrem de mult cu actorul Yul Brynner. Citim de pe Wikipedia despre acest actor:

Yul Brynner (în rusă Iuli Borisovici Briner), născut în 11 iulie 1915, în Vladivostok (Rusia), decedat pe 10 octombrie 1985 în New York (SUA), a fost un actor american de origine rusă, care a câştigat un premiu Oscar în 1957 pentru rolul din filmul „Regele și eu”. El a mai jucat în filme celebre ca „Cele zece porunci” (1956), „Anastasia” (1956), „Cei şapte magnifici” (1960) şi „Umbra unui uriaş” (1966). 

Un actor de origine rusă care a ajuns celebru în industria filmului de la Hollywood (aservită Illuminati) ar putea fi tatăl lui Putin! Cel puţin aşa se vehiculează în unele medii. Dacă ar fi aşa, atunci am putea spune că Illuminati a reuşit să instaleze cu succes la preşedinţia Rusiei un om de-al lor! Priviţi-i pe cei doi în imaginea de mai jos (Yul Brynner în stânga şi Putin în dreapta). Nu-i aşa că seamănă?

Brynner Putin

Şi asta nu e tot. Tot aceloraşi surse controversate, Putin nu numai că e fiul lui Yul Brunner, dar s-a născut chiar în Statele Unite. Vladimir Putin ar fi, de fapt, un agent CIA secret, instruit în programul MK-Ultra, după care a ajuns în fosta URSS, fiind crescut pentru a deveni lider în Rusia.