Şoc în lumea conspiraţiilor! S-a aflat cine este şeful Illuminati: William Cornelius Van Duyn, un olandez de 51 de ani, care ar fi un „băiat de treabă”! Ce penibil…

12.352 vizualizari

William Van DuynLumea conspirațiilor a fost agitată în ultimele săptămâni de declarațiile expertului în Illuminati, Fritz Springmeier, care spune că grupul de elită de la conducerea lumii, Illuminati, ar fi condus acum de o nouă generație, care este mai transparentă și mai deschisă spre dialog. Cele 13 linii genealogice ale Illuminati au fost reduse la șapte. Acum, liderii Illuminati ar avea în minte interesele omenirii, pe care ar dori s-o conducă spre o nouă eră de pace și prosperitate.

În conformitate cu Springmeier, noul lider Illuminati ar fi un anume William Cornelius Van Duyn, de 51 de ani (vezi imaginea din stânga articolului). Descrierea lui Duyn de către Springmeier îi distruge din credibilitatea acestuia din urmă; iată câteva fragmente (sursa: mercytriumphs.org):

„Van Duyn este un lider cu realizări neobișnuite; îi displac rasismul și activitățile criminale. Lui nu-i plac deloc bancherii care se situează deasupra legii; deşi vine dintr-o lume privilegiată, el este un liberal progresiv, care speră să facă viața oamenilor mai bună. El este preocupat de tineri, deoarece ei sunt viitorul și ar dori să găsească soluții pentru a ajuta generația următoare. Abordarea sa este unică în comparație cu liderii anteriori, dar filozofic are unele asemănări cu ideile lui Adam Weishaupt. Astfel, liderii moderni Illuminati au revenit la filozofie, renunţând la vrăjitoria satanistă”.

Descrierea de mai sus este o insultă la adresa inteligenţei umane. De exemplu, cum naiba poate să fie cunoscut şeful Illuminati!? Cum ar putea fi, că el e doar liderul unei organizaţii secrete! Doar un om, doi de pe această planetă ar putea şti cine este. Apoi, e absolut ridicol să crezi că Illuminati s-a schimbat, dorind să facă viaţa oamenilor mai bună!! Această organizaţie, de 2 secole şi jumătate, urmăreşte înrobirea populaţiei şi controlul lumii! Acum, să crezi că s-a schimbat brusc, denotă o prostie fără margini, mai ales din partea cuiva ca Fritz Springmeier, care e specialistul nr.1 din lume în Illuminati. Sunt mai multe scenarii:
– ori este vorba de un alt Fritz Springmeier, cel real fiind adus la tăcere sau ucis (am citit multe din articolele lui Springmeier, iar atitudinea sa n-a fost niciodată binevoitoare faţă de Illuminati);
– ori Springmeier a fost intoxicat cu informaţii (mă îndoiesc mult de această posibilitate);
– sau Springmeier a fost cumpărat (această ultimă variantă n-ar fi exclusă).

Dragostea lui Van Duyn faţă de Springmeier este atât de mare, încât aşa zisul lider Illuminati i-a transmis bloggerului discursul său ţinut la întâlnirea recentă Bilderberg (vezi acest discurs pe blogul Pentracks al lui Springmeier): „Fritz, acesta este un prim pas în viața mea. Decizia mea a fost aceea de a-ţi trimite discursul meu. Am această dorință de deschidere faţă de întregul sistem. Va fi nevoie de câțiva ani pentru a face populația să înțeleagă …  Este o premieră pentru tine. Îţi doresc noroc și putere. Ești un om plin de curaj. W”. Patetic! Liderul Illuminati îşi arată afecţiunea faţă de cel care a criticat organizaţia toată viaţa sa! Parcă ne aflăm într-un teatru de comedie, într-un scenariu pentru proşti!

Wikipedia ne spune despre „William Van Duyn” că ar fi şeful Illuminati din 2009, dar, dacă ne uităm la istoria modificărilor de pe pagina de Wikipedia (vezi AICI), această precizare a fost introdusă pe 25 mai 2014. Cred că toate aceste informaţii reprezintă o nouă intoxicare, din moment ce şeful Illuminati nu poate şi nu va fi cunoscut niciodată de către noi, oamenii de rând.