Smiley, şi el “păpuşă Illuminati”? Afişul melodiei “Dead Man Walking” e plin de simboluri oculte!

21.716 vizualizari

Smiley, cântăreţul românilor plin de zâmbete, are probleme cu imaginea sa. Nu ştiu dacă e conştient sau nu de acest lucru, dar în ultima sa melodie, „Dead Man Walking”, el face jocul Illuminati. „Cum aşa?” – o să fie întrebarea voastră. „Cred că glumeşti, Lovendal”. Nu, nu, glumesc. „Tocmai Smiley să aibă legătură cu Illuminati??”. Da, tocmai Smiley, că nu sunt eu de vină că umblă cu un simbolism specific Illuminati. Şi care se aseamănă al naibii de bine cu cel al lui Lady Gaga! De parcă amândoi ar face parte din aceeaşi breaslă simbolistică.

Dar mai întâi să citim o ştire de pe site-ul revistei Bravo, bravonet.ro, despre această piesă:

„HaHaHa Production prezintă noul single Smiley, “Dead Man Walking”. Pentru că iubirea îl inspiră mereu pe Smiley, artistul cânta şi în această nouă piesă despre dragostea adevarată care nu dispare în lupta cu suferinţa; se agită, se târaşte şi se face ţăndări pentru a se recompune.

Dead Man Walking este despre agonia pe care o trăieşte cel părăsit. Piesa vorbeşte despre acea perioadă care mai devreme sau mai târziu apare în viaţa fiecăruia, o perioadă în care eşti măcinat de temeri şi incertitudine: te vrea sau nu te vrea? Te iubeşte sau nu te mai iubeşte? E exact starea aia la graniţa dintre viaţă şi moarte. Respiri, dar te simţi mort pe interior, eşti ca un zombie, spune artistul.”

Bun…Smiley spune că această piesă este despre dragoste. Atunci, de ce naiba în posterul său de lansare apar simboluri Illuminati? Simboluri care se regăsesc din abudenţă şi la Lady Gaga, păpuşa Illuminati (https://www.lovendal.ro/wp52/lady-gaga-papusa-illuminati-sau-cum-poti-controla-mintea-umana/). Păi să le luăm pe rând.

În primul rând, Smiley poartă nişte ochelari galbeni: ochii nu i se văd deloc. Ca şi la Lady Gaga, acest lucru semnifică starea de orbire faţă de lumea înconjurătoare, acceptarea, asemenea unui robot, a stării de manipulare faţă de „ceva” care te controlează din toate punctele de vedere. Apoi, observăm în mâinile lui Smiley ceea ce par a fi nişte „fulgere întoarse”. Simbolismul fulgerului prins în mâini este unul interesant: el semnifică faptul că mâinile sale au fost încărcate cu o forţă care îi conferă viaţă (interesantă comparaţie, căci procedeele de control al minţii care se bazează pe traume, foloseşte tratamente cu electroşoc). Aşadar, din nou control şi manipulare.

La baza posterului cu „Dead Man Walking” apar două piramide. Piramida, precum se ştie, este unul din simbolurile preferate ale francmasoneriei, fiind un străvechi simbol pentru creaţie. Piramida semnifică controlul şi faptul că noi suntem sclavii altora (dat de faptul că piramidele au fost construite cu un efort imens de către sclavi). În plus, baza piramidei reprezintă mulţimea obişnuită, iar vârful, oculta mondială care ne conduce. Aşadar, al treilea simbol din afiş care se referă la control.

Tot pe poster, mai observăm şi două triunghiuri. Da, e adevărat că el este şi un simbol creştin, dar, pentru ocultişti el are altă semnificaţie: este folosit în scopuri magice pentru chemarea demonului.

Bun…parcă văd că vor fi mulţi care vor contesta cele spuse de mine. Iată câteva din posibilele reacţii puerile:

– „Lovendal, dar dacă eu port ochelari de soare, asta înseamnă că sunt manipulat?” N-am spus asta niciodată. În primul rând tu (ca şi mine, de altfel) eşti o persoană total nesemnificativă. Nu prezinţi interes pentru Illuminati sau pentru alt grup ocult. Pe ocultişti îi interesează doar personalităţile din orice domeniu (muzică, cinema, politică etc.) care pot fi luate ca modele şi prin intermediul cărora se pot transmite mesaje subconştiente pentru manipulare şi control către întreaga lume. În al doilea rând, trebuie să judeci toate simbolurile apărute în afiş, să analizezi totul ca pe un întreg, nu separat, pentru că altfel concluziile nu pot fi decât unele false.

– „Lovendal, vorbeşti prostii. Smiley vrea doar să fie cool”. Nu ştiu dacă vorbesc prostii. Mai citiţi încă o dată declaraţia lui Smiley de la începutul articolului: „Dead Man Walking este despre agonia pe care o trăieşte cel părăsit. Piesa vorbeşte despre acea perioadă care mai devreme sau mai târziu apare în viaţa fiecăruia, o perioadă în care eşti măcinat de temeri şi incertitudine: te vrea sau nu te vrea? Te iubeşte sau nu te mai iubeşte? E exact starea aia la graniţa dintre viaţă şi moarte. Respiri, dar te simţi mort pe interior, eşti ca un zombie”. Deci, această piesă se vrea a fi despre dragoste. Vedeţi în acest poster vreun simbol despre dragoste? Vedeţi desenată vreo inimă? Sau poate o floare? Vedeţi chipul vreunei fete frumoase? De ce aproape toate simbolurile din afiş au legătură cu controlul şi manipularea minţii? De ce nu cu dragostea, dacă e vorba de o piesă de dragoste? De ce trebuie să fii „cool”, folosind simboluri oculte? Nu e prea mare coincidenţa că „a fi cool” = „a folosi simboluri oculte”? De asta spun, să vă gândiţi mai bine când faceţi anumite afirmaţii.

– „Lovendal, uită-te la Smiley. E prea simpatic pentru a fi agent Illuminati”. Da, e adevărat, e foarte simpatic. Zâmbetul său este minunat. Însă afişul său spune totul. Nu ştiu cine i l-a făcut sau dacă el a avut vreo contribuţie la acest poster sau nu. E posibil ca artistul să nu ştie şi să se lase manipulat în subconştient. Deci, poţi fi „agent Illuminati” sau „păpuşă Illuminati” fără habar să ai.

Dar, asta nu e tot. Am găsit pe YouTube, o altă versiune a afişului cu „Dead Man Walking”, în care Smiley poartă un tricou în care se poate vedea clar simbolul clasic Illuminati, „ochiul ţinut în mână”. Această versiune a afişului văd că e una destul de rară…e posibil ca ea să fi apărut iniţial, dar apoi a fost îndepărtată pentru că ar fi fost mult prea evidentă şi ar fi bătut la ochi mult prea mult. Dar acest ultim poster demonstrează exact ceea ce am spus mai sus: că Smiley nu este altceva decât o „păpuşă Illuminati”, la fel ca un alt artist român de succes, Inna (https://www.lovendal.ro/wp52/faceti-cunostinta-cu-inna-o-noua-papusa-illuminati/). Păcat! Pentru că Smiley e chiar un artist simpatic.