Site-ul iceagefarmer.com anunţă că Iranul va deveni prima ţară din lume în care oamenii vor putea cumpăra alimente pe bază de noi ID-uri biometrice, aşa cum îşi doresc globaliştii

  •  
  •  
  •  
  •  

Zilele trecute (pe la mijlocul lunii mai 2022), în Iran au avut loc proteste împotriva creşterii preţurilor la alimentele de bază, scria agenţia de presă franceză Le Figaro. Oamenii au ieşit în stradă faţă de aceste scumpiri, care au fost luate de autorităţi, printre care se numără ridicarea subvențiilor la grâu și creșterea prețurilor la petrol. În Izeh, în sud-vestul țării, oamenii au atacat magazine și au încercat să incendieze o moschee. Guvernul va reforma sistemul de subvenții introdus de administrația anterioară în 2018, care acoperă mai multe produse de bază. Prețurile la pâine, benzinmoschee, guvernă și medicamente vor rămâne neschimbate, însă celelalte preţuri vor creşte.

Însă, conform unei emisiuni (podcast) a site-ului iceagefarmer.com, difuzată pe 17 mai 2022, se pare că Iran-ul ar putea fi teatrul unei operaţiuni de experiment al Ocultei Mondiale. Astfel, conform site-ului mai sus menţionat, Iranul urmează să fie prima țară din lume care va lansa o schemă de raționalizare a alimentelor bazată pe noi ID-uri biometrice. Acolo unde pașapoartele pentru vaccinuri au eșuat, pașapoartele alimentare vor fi acum acceptate cu nerăbdare de oamenii înfometați care nu își pot permite umflarea rapidă a prețurilor la alimente. Aceasta este realizarea unei agende de lungă durată de către Familia Rockefeller/Organizaţia Naţiunilor Unite/Forumul Economic Mondial pentru „controlul alimentelor și controlul oamenilor”, aşa cum a spus-o Henry Kissinger.

Un comentator de pe videoclipul YouTube, în care se prezintă acest podcast, a spus următoarele: „Părinții mei au crescut în România în anii 1970. Aveau peste 20 de ani, când au experimentat magazinele goale, lipsa de combustibil, curent, apă, încălzire, lipsa gazului și condițiile insuportabile de viață. Pentru că locuiau într-un oraș, singura opțiune de unde să-şi cumpere mâncare era alimentara. Nu existau supermarketuri internaționale ca acum. Rafturile erau literalmente goale! Dacă magazinul avea 10 borcane cu fasole, era o zi bună. Oamenii stăteau la cozi începând de la 5 dimineața pentru a lua niște portocale acre, câteva banane de Crăciun, lapte sau unt. „Cei norocoși” (cei care aveau legături și aveau relaţii) puteau pune mâna pe niște lucruri speciale precum Pepsi sau gumă Wrigley. De asemenea, exista un „shop” special în oraș, de unde puteai cumpăra lucruri doar dacă aveai dolari. Clienții din acel magazin erau în principal membri ai partidului comunist”.

Ideea este următoarea: la fel ca pe timpul lui Ceauşescu, oamenii vor supravieţui şi se vor descurca şi fără ID-ul lor digital, pe care Rockefeller sau Klaus Schwab ar putea să şi-l bage în fund! Na, că am spus-o…

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner