EXCLUSIV! Simbolurile oculte şi sataniste (bufniţă, vrăjitor) prezente din nou la Festivalul „Untold” din 2017

6.102 vizualizari

Pe 3-6 august 2017 are loc cea de-a treia ediţie a Festivalului de muzică „Untold” de la Cluj-Napoca. În ediţia din acest an (2017) participă artişti foarte cunoscuţi ca Afrojack, Armin van Buuren, Axwell and Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix Alan Walkerand Steve Aoki.

Am atras atenţia încă de anul trecut (citiţi integral acest articol – Afişe şi reprezentări oculte, marca Illuminati, la festivalul “Untold” de la Cluj-Napoca! Cum se manipulează astfel subconştientul participanţilor?) că există, în legătură cu acest festival, afişe şi reprezentări oculte marca Illuminati.

În 2015, pe afişul “Untold” se putea vedea un balaur cu 4 capete, ce se afla deasupra lui Cluj Arena, locul unde se desfăşoară festivalul Untold. E ca şi cum ar spune: “o entitate malefică vă veghează pe toţi cei participanţi la festival”. Priviţi apoi şi Luna care este imensă, neaşteptat de mare; Luna, precum se ştie, este astrul preferat al ocultiştilor, sataniştilor şi vrăjitoarelor.

untold 2015

În 2016, afişul festivalului a fost schimbat, dar se păstrează aceleaşi elemente de ocultism. Astfel, cu spatele se află un vrăjitor (magician) care face o incantaţie într-o oglindă magică… o incantaţie pentru atragerea spiritelor rele. În acelaşi afiş apare, într-un colţ, aceeaşi Lună, element de nelipsit dintr-o acţiune vrăjitorească.

afis-untold-festival-2016-2

Ţinând cont de muzica ascultată acolo, de simboluri, de vibraţiile create, pot spune fără greş că ceea ce se întâmplă la „Untold Festival” este (dincolo de muzică) un ceremonial de deschidere a unor portaluri interdimensionale pentru a aduce în lumea noastră fiinţe nedorite.

În 2017, un afiş oficial nu există, dar, dacă ne uităm pe promoţii şi pe site-ul oficial al festivalului, untold.com, observăm o mare de oameni pe stadionul din Cluj – Cluj Arena – iar pe scena amenajată observăm un magician (vrăjitor / ocultist) şi o bufniţă, pasăre de noapte, simbolul multor ocultişti şi satanişti. Adică se continuă în aceeaşi manieră…

Un cititor (îi mulţumesc mult pe această cale) îmi trimite pe Facebook un mesaj cu o captură de pe telefonul mobil – un concurs pentru Untold 2017. Precum se observă aceeaşi scenă: un vrăjitor (ocultist) şi o bufniţă.

Oare când o să vedem şi noi la acest festival alte simboluri decât cele oculte (sataniste)? Îngeri, de exemplu?