Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Simbolul ocult de pe steagul secuiesc: maghiarii din România se afişează cu un steag având un simbol satanic şi păgân

355

blankÎn plin scandal al steagului secuiesc arborat pe diferite instituţii din judeţele Harghita şi Covasna, am citit un articol interesant pe jurnalul.ro despre semnificaţia steagului secuiesc. Site-ul îl citează pe Szekeres Attila István, membru al Comisiei Naţionale de Heraldică, Genealogie şi Sigilografie a Academiei Române și al Societăţii Maghiare de Heraldică şi Genealogie. Acesta consideră că simbolurile secuiești – semiluna și soarele, cu inscripția „Sigillum nationis Siculicae”, datează din perioada Dietei transilvane care a avut loc la Sebeș, între 24 mai-15 iunie 1659, celelalte „națiuni unite” din Unio Trium Nationum (secui-maghiari-sași) din Transilvania fiind simbolizate de vulturul negru al nobilimii maghiare, respectiv cele șapte bastioane reprezentând cetățile săsești (“sieben burgen”: Bistrița, Sibiu, Cluj, Brașov, Mediaș, Sebeș, Sighișoara). Toate aceste simboluri au fost preluate din stema medievală a Transilvaniei în stema României Mari din 1921, iar mai apoi în cea actuală, în 1992.

Bun…eu nu sunt expert în heraldică, dar m-am uitat şi eu pe steagul secuiesc. Soare şi semilună!? Semilună, da, dar ăla nu e Soare! (Soarele trebuie să apară cu multe raze)…mie mi se pare mai degrabă a fi octagramă, adică o stea cu 8 colţuri. Octagrama este un simbol al plinătăţii şi regenerării, dar ea este legată de Ogdoad, forțele străvechi ale haosului din mitologia egipteană, reprezentate de opt zeități care au existat înainte de crearea zeului soare. Aşadar, octagramă este simbolul lui Ogdoad, un simbol absolut păgân. Mai târziu, în secolul al II-lea d.Hr., gnosticul Valentinius s-a folosit de Ogdoad pentru a descrie cele 8 emanaţii ale creaţiei sale. Dar, aşa precum se ştie, gnosticismul este o mişcare ocultă din care îşi trage seva francmasoneria modernă de azi.

Pe de altă parte, se ştie că “steaua şi semiluna” este un simbol islamic, dar care a fost adoptat de comunitatea musulmană mult mai târziu, în secolele XIX-XX. Dar, unii specialişti consideră “steaua şi semiluna” drept un simbol folosit de cultul zeului Mithra, de aici rezultând mithraismul, cultul care a apărut în zona meditaraneeană exact în acelaşi timp ca şi creştinismul. De fapt, aşa cum spunea profesorul Billy Reuben, mithraismul are un caracter satanic, în sensul că a imitat perfect creştinismul, pentru a distrage atenţia omenirii din acele timpuri de la puternica personalitate a lui Iisus Hristos. Conform mitului pe care mithraismul l-a copiat de la creştinism, Mithras ar fi fost născut dintr-o virgină, ar fi înfăptuit în timpul vieţii miracole, a murit pentru a salva umanitatea, dar a înviat şi a ajuns în Ceruri.

Ţinând cont de toate aceste lucruri povestite mai sus, le face cinste maghiarilor din Transilvania să se afişeze cu un steag cu evidente simboluri satanice?

Orgoni Crystal