Şi tu Nokia? Într-o reclamă la telefonul Nokia E72, iarăşi ni se sugestionează în subconştient simbolismul Illuminati al ochiului lui Horus!

4.069 vizualizari

Nokia E72 IlluminatiTrebuie să vă spun de la bun început că eu sunt un fan al telefoanelor Nokia. Cu o singură excepţie, începând cu 2001 am avut numai telefoane Nokia…îmi place robusteţea lor, dar şi faptul că aceste telefoane au o baterie bună (nu se descarcă atât de repede ca altele). De exemplu, acum deţin două telefoane Nokia: un E72, un telefon de generaţie 2009, dar care funcţionează excelent şi e incredibil de versatil, deşi softul (Symbian) e cam depăşit şi noul Nokia 520, un model extrem de reuşit, cu noul sistem de operare Windows 8.

Totuşi, din păcate, trebuie să remarc cu tristeţe că nici Nokia n-a scăpat influenţei simbolismului Illuminati. Uitaţi-vă, de exemplu, la fotografia de la începutul articolului: este vorba de o reclamă din 2009 sau 2010 la telefonul Nokia E72. O femeie îşi acoperă ochiul cu telefonul Nokia… iarăşi un singur ochi, iarăşi ochiul lui Horus, iarăşi ochiul Illuminati! De ce nu vedem ambii ochi? Sunt dezamăgit… Desigur, descoperind această reclamă n-am să-mi arunc telefonul Nokia E72 pentru că ţin prea mult la el, însă nu pot să nu remarc cum foarte multe corporaţii mari din lume adoptă în reclamele lor simboluri ascunse ce ţin de ocultism.

Acum peste 1 an de zile, în acest articol https://www.lovendal.ro/wp52/illuminati-se-plimba-si-in-complexele-comerciale-din-romania-femeia-cu-ceas-morgan-si-simbolul-ezoteric-al-ochiului-lui-horus/ arătam cum am dat într-un centru comercial din Iaşi peste o reclamă la ceasurile Morgan, în care putem observa acelaşi simbolism Illuminati.

Parcă văd că o să existe comentarii la acest articol în care mulţi o să spună: E o prostie! E o coincidenţă! N-are nimic de-a face cu Illuminati! E părerea voastră… însă, din experienţa mea de ani de zile în acest domeniu, am şi eu dreptul la o opinie…