Şi-a falsificat ducesa Kate sarcina? Copilul „născut” de ea şi prinţul William a fost, de fapt, creat în laboratoarele secrete ale reptilienilor Nephilim din Baza 51?

21.062 vizualizari

copil reptilianMai ţineţi minte articolul acesta „Ducesa Kate a născut un moştenitor al Coroanei Britanice în ziua de 22, un număr malefic al ocultiştilor satanişti! Încă o dovadă că suntem conduşi de o Ocultă Mondială luciferică…” şi ce mari controverse a stârnit el? În el, explicam că al treilea moştenitor al Coroanei Britanice, fiul lui Kate Middleton şi al ducelui de Cambridge ar fi fost născut special pe data de 22 iulie 2013, întrucât numărul 22 are o semnificaţie specialiă, satanistă pentru Oculta Mondială. Acum, un videoclip de pe YouTube stârneşte multe valuri printre utilizatori întrucât presupune că sarcina lui Kate a fost una falsă, copilul fiind creat artificial în Baza 51 al reptilienilor Nephilim! Prea fantastică ipoteză!

Dar să vedem pe ce se bazează acest videoclip: pe faptul că, la ieşirea din spital, după ce a născut, Kate încă avea burta mare, ca şi cum ar fi fost în continuare însărcinată. Pornind de la acest fapt, autorul videoclipului presupune că sarcina lui Kate ar fi fost una falsă, iar după aşa-zisa naştere, Kate ar fi uitat să-şi scoată „burta artificială”. Din păcate, autorul videoclipului se pare că nu cunoaşte faptul că multe femei, după naştere, mai pot avea burta mare, încât aceasta se retrage mai greu. Nici eu nu cunoaştem lucru acesta şi, când m-am dus la spital la sora mea după ce aceasta născuse, uitându-mă la ea, am rămas surprins văzând-o tot cu burta mare: „Cum, tu încă mai eşti însărcinată!?”

Acum, e adevărat că şi ipoteza unei false sarcini nu poate fi înlăturată definitiv. Pe ebay.com, de exemplu, pot fi găsite mai multe „burţi false” pentru a mima sarcina, acestea fiind realizate din silicon. Dar, dacă Kate Middletone a mimat sarcina, care ar fi fost scopul? Pentru a arăta lumii că există un moştenitor al Coroanei, care, într-o bună zi ar putea deveni rege. Şi-au dat Kate şi prinţul William acordul pentru o asemenea farsă? Sau au fost obligaţi de Oculta Mondială să crească un copil reptilian, fabricat artificial în laboratoatele secrete din Baza 51? Trebuie să recunoaştem că această ipoteză este improbabilă, dar nu şi imposibilă.