Sfârşitul dominaţiei familiei Rothschild şi a Ocultei Mondiale? Preşedintele Trump a dat lovitura, impunându-l judecător la Curtea Supremă a SUA pe conservatorul Kavanaugh, spre disperarea Illuminati

5.745 vizualizari

În timp ce România era ocupată cu Referendumul pentru Familie, un eveniment politic extrem de important pentru omenire a avut loc în Statele Unite. Preşedintele american Donald Trump a reuşit să-şi impună favoritul, Brett Kavanaugh, ca judecător la Curtea Supremă de Justiţie a SUA. Pentru aceasta, el avea nevoie de votul senatorilor care au votat PENTRU (50 de voturi) şi contra – 48.

Votul a fost întrerupt de câteva ori de protestatari furioşi care au reuşit să pătrundă în clădirea Senatului, în timp ce alte mii manifestau afară. Confirmarea lui Brett Kavanaugh pentru un post pe viaţă la Curtea Supremă a Statelor Unite vine în condiţiile în care trei femei îl acuză de agresiune se*uală (faptele s-ar fi petrecut în anii 80). Catolic convins, Kavanaugh, în vârstă de 53 de ani, activează în diverse grupuri religioase şi este un apărător al dreptului de deţinere de arme. Numirea lui Kavanaugh este pe viaţă şi consolidează controlul conservatorilor asupra celor nouă judecători ai Curţii, căreia îi revine decizia finală cu privire la legislaţia SUA.

Dar, ce-i mai important este faptul că unul dintre cei mai aprigi adversari ai numirii lui Kavanaugh este… David Rothschild. Precum se ştie, familia Rothschild, putred de bogată (se spune că ar avea trilioane de dolari avere) este un membru de bază al Ocultei Mondiale, cea care doreşte să ne controleze vieţile. Iată ce scrie pe Twitter David Rothschild:

„Senatul nostru este la fel de folositor şi de semnificativ ca şi Senatul din Roma Imperială: a abdicat total de la reponsabilitatea sa de a supraveghea puterea executivă. Astfel moare democraţia”.

Sunt sigur că dacă era ales un alt judecător convenabil Ocultei Mondiale şi familiei Rothschild, democraţia nu mai murea, indiferent de votul Senatului SUA. Apoi, el se dezlănţuie la adresa lui Kavanaugh:

„Noul judecător al Curţii Supreme Kavanaugh este un mincinos decăzut, un activist extremist de dreapta şi are legături cu posibile agresiuni se*uale. El a fost confirmat de Senat, acolo unde 51 de membri trăiesc într-o lume conspiraţionistă de dreapta, acceptând o realitate absurdă, uşor de demontat”.

Domnule David Rothschild, nu ştiu cum să vă spun, dar dacă 51 de senatori americani trăiesc într-o „lume conspiraţionistă”, acest lucru se datorează familei dvs, care de peste 200 de ani s-a ocupat cu acest lucru: a făcut averi imense din nimic, din tranzacţii financiare dubioase şi apoi a creat  structură paralelă de putere, atât în SUA, cât şi în lume, acţionând din umbră asupra deciziilor guvernelor.

Dar, ce să înţeleg eu din toate acestea? Că Rothschild începe să-şi piardă din putere?