Serviciile secrete ruseşti avertizează că „îngerii căzuţi / demonii” din alte dimensiuni ne pot captura Pământul! Rusia, China, India şi Brazilia trebuie să-ţi unească forţele!

35.173 vizualizari

ingeri cazuti 11Un raport secret al serviciilor secrete ruseşti avertizează că Rusia, China, India şi Brazilia ar trebui să-şi unească forţele pentru a apăra Pământul de „entităţile interdimensionale” care ar putea captura planeta noastră. „Entităţile interdimensionale” sunt cunoscute încă de pe timpul celui de-al doilea război mondial, atunci când serviciile secrete sovietice au confirmat că regimul german nazist putea comunica direct cu „demonii” sau „îngerii căzuţi”, care au fost cunoscuţi în legendele lumii ca şi „zei”. Aceşti „demoni” sau „îngeri căzuţi” au dispărut de pe Pământ acum 5.000-6.000 de ani, ca urmare a unui mare dezastru care a distrus Atlantida şi care este cunoscută în toate legendele lumii ca „marele potop” sau „potopul lui Noe” în Biblie.

În acest „mare potop” a fost distrusă în special zona locuită de aceşti „demoni”, care este cuprinsă între subcontinentul Indian, trece prin Munţii Himalaya şi ajunge până în Ucraina de astăzi. Despre aceşti „îngeri căzuţi” găsim detalii în Biblie, dar şi în cărţile indiene Mahabharata şi Ramayana. Aceşti „demoni” aveau tehnologii extrem de avansate, ca celebrul obiect zburător Vimana, care se putea deplasa instantaneu dintr-un loc în altul, nu doar pe planeta noastră, dar şi pe alte planete.

Pentru rasa noastră umană, reconectarea cu aceşti „îngeri căzuți / demoni” pare să fi avut loc în secolul al 16-lea, atunci când o nouă stea strălucitoare a apărut pe cer la începutul lunii noiembrie 1572; aceasta a fost cunoscută ca şi „Supernova lui Tycho”, apărând în constelația Cassiopeia. De fapt, această supernovă a putut provoca o „ruptură inter-dimensională”, care să permită oamenilor să comunice din nou cu „îngerii căzuți / demonii” care au fost anterior expulzați de pe planeta noastră. Cel care a putut realiza această comunicare a fost astrologul-vrăjitorul personal al reginei Angliei Elisabeta I, John Dee. Iată ce spun cronicile de atunci:

„Dee a realizat o serie de invocări ritualice ale îngerilor, iar deodată în cristal apărură o serie de îngeri, care i-au transmis profeții, instrucțiuni și sfaturi cu privire la natura spirituală a omenirii (…) Îngerii au descris ordinea Cosmosului, predicţii privind Apocalipsa și evenimente care vor avea loc în politica europeană (…) Îngerii nu-şi doreau altceva decât o nouă ordine mondială şi au propus una dintre cele mai periculoase idei; o singură religie mondială, care să unească catolicismul și protestantismul, dar şi iudaismul și islamismul (…) Această nouă religie ar uni sufletele pe tot globul, unind întreaga omenire într-un singur stat și o singură Biserică”.

Interesant e faptul că aceste idei (religie unică, un unic stat) sunt susţinute cu ardoare chiar de către Illuminati, ceea ce arată că această organizaţie ocultă atotputernică se află sub influenţa „îngerilor căzuţi”. Începând cu secolul al XVII-lea, toţi regii englezi şi apoi britanici au încercat să pună în practică învăţăturile „îngerilor căzuţi”, creând imensul Imperiu Britanic, în care „soarele nu apune niciodată”.

În vremurile noastre, acelaşi raport secret al serviciilor secrete ruseşti ne avertizează că entităţile demonice interdimensionale încearcă din nou să pătrundă pe planeta noastră, printr-o serie de evenimente aparent astronomice. De exemplu, pe 9 decembrie 2009, pe cerul Norvegiei a apărut o spirală misterioasă (vedeţi articolul pe care l-am scris atunci – Spirala norvegiană de lumină misterioasă: rachetă rusească sau OZN?), semn pe care legendele vechi îl asociază cu „venirea zeilor”.

Rusia a făcut apel la China, India şi Brazilia, ştiind că aceste ţări nu sunt conduse de lluminati (ca cele din Occident), acestea din urmă fiind sub influenţa ocultă a „entităţilor interdimensionale”.

Scriam la începutul lunii februarie 2015 un articol (La acceleratorul de particule CERN din martie 2015 se vor face experimente periculoase care ar putea distruge întreg Pământul, dar şi Universul! Fizicienilor, nu vă jucaţi cu focul!) în care avertizam că deschiderea acceleratorului de particule CERN în martie 2015 ar putea avea drept scop adevărat deschiderea porţilor iadului; astfel, pot pătrunde pe Pământ ființe inter-dimensionale malefice, şi prin urmare umanitatea va fi distrusă!