„Seiful Apocalipsei” de la Polul Nord, construit de familiile Illuminati Rockefeller şi Bill Gates, revine în centrul atenţiei! De data aceasta are legătură cu Siria…

9.398 vizualizari

depozitul apocalipticIată ce link interesant mi-a oferit un cititor pe Facebook, de pe stirileprotv.ro, pentru un articol care se intitulează „Prima ţară care apelează la Banca Mondială de Seminţe, numită şi „Seiful Apocalipsei”. A retras eşantioanele trimise”. Citez din articol:

O Arcă a lui Noe botanică, înfiinţată în urmă cu opt ani, îşi dovedeşte acum pentru prima oară utilitatea. Banca Mondială de Seminţe, aflată la 1.300 de kilometri de Polul Nord, adăposteşte seminţe de la o mulţime de soiuri de cereale şi legume, unele extrem de vechi, altele rezistente la secetă sau dăunători.

Oamenii de ştiinţă au creat această bancă pentru ca, în cazul unei catastrofe planetare, să poată fi regenerate speciile care ar asigura hrana omenirii. Siria, devastată de război, este prima ţară care apelează la Banca de seminţe, retrăgând eşantioanele pe care le-a trimis. Acestea au fost transportate în secret la laboratoare din Liban şi Maroc, acolo unde s-au mutat cercetătorii sirieni din cauza situaţiei din ţară.

P.S. „Oamenii de ştiinţă au creat această bancă pentru ca, în cazul unei catastrofe planetare (…)” Se aşteaptă cineva la o catastrofă planetară!? Dacă da, de ce nu suntem şi noi informaţi? Pe de altă parte, despre această Bancă Mondială de Seminţe de la Polul Nord am vorbit pe larg în cadrul acestui articol de acum 1 an: Conspiraţia depozitului apocaliptic de seminţe de la Svalbard, în apropiere de Oceanul Arctic. De ce au investit acolo Bill Gates şi Rockefeller sume uriaşe? Se pregătesc de o catastrofă a omenirii? Atunci mă întrebam de ce persoane ce fac parte sau au legături cu Oculta Mondială (Bill Gates sau cei din familia Rockefeller) au investit sume impresionante de bani în acest „depozit apocaliptic”. Ce viitor sumbru prevăd omenirii Gates & asociaţii săi Illuminati, astfel încât să fie pusă în pericol disponibilitatea curentă de seminţe, care se găsesc deja în multe bănci de seminţe din întreaga lume? Ar putea avea loc oare acelaşi scenariu ca în romanul SF al lui Michael Crichton, Andromeda Strain”, în care o boală mortală de origine extraterestră provoacă dispariţia speciei umane? Depozitul de la Svalbard vrea să asigure viitorul omenirii post-apocaliptic?

Dar, de ce Siria şi-a retras tocmai acum seminţele trimise la acest depozit? Vrea să-şi refacă culturile distruse de război? E cam devreme acum, din moment ce războiul din această ţară nu s-a încheiat, putând să dureze ani mulţi până la sfărşitul său.

Iată câteva lucruri care mă pun pe gânduri şi la care nu găsesc încă niciun răspuns raţional…