Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Şeful Statului Major al Statelor Unite ameninţă Rusia: „Vă vom învinge mai tare decât aţi fost vreodată!”

  •  
  •  
  •  
  •  

milleyȘeful Statului Major al Armatei Statelor Unite ale Americii, generalul Mark A. Milley, a ţinut un discurs la Asociația Armatei Statelor Unite, în care a sugerat că SUA se pregătește pentru un război cu Rusia și China.

Generalul Milley a spus că Statele Unite și aliații săi militari și politici şi-au dedicat atenția în ultimii ani pentru combaterea amenințării reprezentate de grupările teroriste internaționale, cum ar fi Al-Qaeda și Statul Islamic. În această perioadă, țări precum Rusia, Iran, China și Coreea de Nord au profitat la maximum de implicarea Statelor Unite în aceste conflicte de la periferie și şi-au dezvoltat armatele lor, pentru a ţine pasul cu cea a Americii. Milley a spus că aceste ţări şi-au modernizat armatele cu scopul clar de a învinge Statele Unite într-un viitor război. Pentru a-şi sprijini argumentele sale, el a citat un înalt oficial rus care a spus că „ordinea mondială stabilită se va cutremura fundamental” și că „Rusia poate purta acum un război convențional în Europa și îl poate câștiga”.

Milley a avertizat că un conflict ar fi extrem de dezastruos și că armata SUA ar putea avea pierderi foarte egale, echivalând cu al doilea război mondial. Cu toate acestea, deşi un război împotriva unei ţări ca Rusia ar putea fi unul greu și dificil, generalul Milley spune că el este optimist în legătură cu rezultatul acestui război.

El a spus: „Vreau să fie clar pentru cei care doresc să ne facă rău: Statele Unite ale Americii, în ciuda tuturor provocărilor cu care ne confruntăm, în ciuda tempo-ului nostru operațional, în ciuda a tot ceea ce am făcut, vă va opri și vă va bate mai tare decât aţi fost vreodată învinşi. Să nu faceţi greşeala asta: avem capacitatea de a ne implementa rapid oriunde și vom distruge orice inamic, oriunde şi în orice moment”.

Sursa: military.com


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu