Site de secrete, stiinta si metafizica

Sediul Parlamentului European, “Turnul Babel” al diavolului

33 52

Parlamentul UE 2Încă de la terminarea sa, pe 14 decembrie 1999, sediul Parlamentului European din Strasbourg a ridicat diverse întrebări cu privire la structura sa. Principala clădire, denumită “Louise Weiss” este una modernă, cu aspect futurist. Atunci, de ce ea apare ca fiind nefinalizată? Promotorii ei spun că ea ar reflecta “natura nefinalizată a Europei”. Totuşi, unele cercetări asupra acestei clădiri dezvăluie un simbolism de natură malefică. Demascarea adevăratei surse de inspiraţie care stă în spatele clădirii Louise Weiss presupune şi demascarea credinţelor esoterice ale societăţilor oculte care ne conduc, şi a aspiraţiilor lor malefice.

Sediul Parlamentului UE
Sediul Parlamentului UE

Să trecem direct la subiect. Principala clădire a Parlamentului European e menită să se asemene cu celebrul “Turn Babel” din tabloul lui Pieter Brueghel cel Bătrân, pictat în anul 1563. Legenda Turnului Babel arată faptul că acesta n-a fost niciodată finalizat de către tiranul rege Nimrod. Aşadar, clădirea Parlamentului European vrea să simbolizeze construcţia neterminată a maleficului Nimrod, cel ce  a vrut să construiască Turnul Babel pentru a-l înfrunta pe Dumnezeu? Se pare că da…În cazul acesta, mai puteţi crede că clădirea se bazează pe o sursă “divină” de inspiraţie pentru a reprezenta o “instituţie atât de democratică”?

Legenda lui Nimrod şi a Turnului Babel

Turnul Babel, pictura lui Bruegel
Turnul Babel, pictura lui Bruegel

Această legendă apare în numeroase texte antice, de origine ebraică, islamică, grecească şi cabalistică. Se spune că Nimrod este regele primului imperiu clădit după marele potop biblic. Regatul său includea Babilonul (Babel), Uruk-ul, Akkad-ul şi Calneh-ul. El este cunoscut drept regele care a adus tirania oamenilor şi care a încercat să elimine credinţele religioase.

Iată un fragment dintr-o istorisire antică: “Nimrod a fost cel care i-a provocat pe oameni să-l sfideze pe Dumnezeu. El era nepotul lui Ham, care la rândul său era fiul lui Noe, un om curajos şi puternic. Nimrod i-a convins pe oameni că erau fericiţi nu datorită lui Dumnezeu, ci datorită lor înşişi, fericirea lor fiind obţinut cu propriul lor curaj. El şi-a transformat treptat domnia în tiranie, nevăzând o altă cale de a-i îndepărta pe oameni de Dumnezeu, decât aceea de a fi dependenţi de propria sa putere”.

Conform povestirilor biblice, Babel era oraşul care a unit umanitatea, toţi vorbind o singură limbă. Era şi oraşul de reşedinţă a lui Nimrod. Aşa că regele-tiran a decis că oraşul trebuie să aibă parte de un turn atât de uriaş, încât vârful său să ajungă în ceruri. Turnul n-a fost niciodată conceput pentru a-L adora şi lăuda pe Dumnezeu, ci pentru a-l glorifica pe omul ce avea să-l construiască. Nimrod, conform unei alte legende ar fi spus: “Dumnezeu nu are niciun drept să păstreze lumea de sus pentru el, iar nouă să ne ofere lumea de jos; astfel, ne vom construi un turn, care, la capătul său de sus, va avea o statuie de om cu o sabie în mână, astfel încât să pară că ne războim cu Dumnezeu”.

Se mai spune că Dumnezeu, văzând intenţia regelui şi a celor ce doreau să construiască turnul, fiecărei persoane le-a dat câte o altă limbă, astfel încât ei să nu se mai înţeleagă între ei. Deşi început, turnul n-a mai fost continuat, întrucât constructorii săi nu mai reuşeau să se înţeleagă.

Simbolismul clădirii Parlamentului European

În concluzie, construcţia clădirii Parlamentului European, ce seamănă cu Turnul Babel cel neterminat, trimite mesajul că Nimrod avea o concepţie bună, iar al său Turn Babel a fost o idee bună. În consecinţă, mergând pe firul logic, la ce să ne aşteptăm?

1) La introducerea treptată a tiraniei?
2) La respingerea lui Dumnezeu?
3) La vorbirea a unei singure limbi şi la existenţa unei singure credinţe?

Nu vi se pare ciudat că lucrurile mai sus menţionate sunt perceptele de bază ale societăţilor oculte din lumea de azi care înceracă să manipuleze omenirea? Aceste societăţi nu sunt nici creştine, şi nici măcar monoteiste. Credinţa lor se bazează pe “religiile misterelor” (ritualuri păgâne, venerarea Soarelui, adorarea lui Lucifer, care e văzut ca cel care oferă lumină speciei umane, în timp ce Dumnezeu ar dori să ţină lumea în întuneric). Ei se bazează pe conceptul “Noii Ordini Mondiale”, prin care se doreşte renunţarea omenirii la Dumnezeu, introducerea unei singure limbi universale şi schimbarea democraţiei în tiranie.

Posterul Uniunii Europene, dovada care face legătura dintre Parlament şi Turnul Babel

poster UEPentru cei care încă sunt sceptici şi nu cred că ar exista vreo legătură între clădirea Parlamentului Uniunii Europene şi Turnul Babel, vă prezentă în stânge dovada “supremă”: posterul oficial care promova Parlamentul Uniunii Europene.

În acest poster, vedem o mulţime de oameni care reconstruiesc Turnul Babel. Putem puncta câteva lucruri. În primul, se poate observa că clădirea Parlamentului a avut ca sursă de inspiraţie Turnul Babel, posterul recreând exact turnul din tabloul lui Pieter Brueghel, având chiar grijă să includă şi partea stricată din fundaţie. În al doilea rând, sloganul posterului: “Europe: Many Tongues One Voice” (“Europa, mai multe limbi, o singură voce”) face referinţă la legenda în care Dumnezeu i-a pedepsit pe constructorii Turnului Babel, dându-le fiecăruia alte limbi pentru a nu se mai înţelege între ei. În acest caz, Parlamentul European îşi propune să facă contrar voinţei lui Dumnezeu, aducând în prim plan o singură limbă.

Pentagrama buna (stanga) si pentagrama inversata, malefica (dreapta)
Pentagrama buna (stanga) si pentagrama inversata, malefica (dreapta)

O a treia chestiune interesantă…uitaţi-vă cu atenţie la stelele de sus. Nu vi se par cam ciudate? Ele sunt întoarse, cu josul în sus, asemenea pentagramelor inversate. Simbolismul pentagramelor este extrem de profund, dar, în mare, putem afirma că o pentagramă obişnuită înseamnă o “conducere bună”, pe când una inversată înseamnă una “malefică”.

Până la urmă, posterul a fost retras datorită protestelor numeroaselor grupuri şi organizaţii. Dar el demonstrează viziunea ocultă care a stat în minţile constructorilor Parlamentului European.

Statuia religiilor misterelor

statuia EuropaStatuia aceasta se află în faţa clădirii Wiston Churchill, şi are o semnificaţie mitologică, fiind una dintre cele mai vechi reprezentări ai prinţesei Europa. Conform mitologiei greceşti, Zeus s-a deghizat într-un taur alb, cu scopul de a o seduce pe prinţesa Europa, care culegea flori. Atunci când ea s-a apropiat de taur şi a ajuns pe spatele lui, acesta a luat-o la fugă, pentru a o răpi şi a o silui.

Deci, femeia care reprezintă Europa se află pe spatele taurului, înainte de a fi siluită. Ciudat…Oricum, femeia şi taurul reprezintă simbolul Binelui şi al Răului, al Soarelui şi al Lunii etc. Toate acestea fac parte din religiile misterelor, de care am vorbit mai sus, că ar aparţine societăţilor oculte care încearcă să ne conducă lumea.

În loc de concluzii…

Uniunea Europeană, formată din 27 de ţări, se doreşte a fi un superstat puternic. Aceeaşi soartă le aşteaptă şi pe ţările americane şi asiatice, care sunt gata pentru a se uni într-o suprastructură puternică. Acestea sunt etapele înaintea creării unicului guvern mondial, visul de secole al societăţilor oculte, pentru a putea manipula întreaga lume cât mai uşor. Clădirea Parlamentului European reprezintă un monument ce dezvăluie, prin simbolismul său, ura faţă de religiile actuale, instaurarea unei tiranii subtile, deci instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie