Secretul întâlnirii ginerelui preşedintelui american Donald Trump cu globaliştii de la Grupul Bilderberg

614 vizualizari

Reuniunea Grupului Bilderberg (unul din grupurile Ocultei Mondiale, care conduce omenirea din umbră) are loc anul acesta (2019) în Elveţia, la Montreux, între 30 mai şi 2 iunie. Să ne uităm puţin la lista de participanţi la această conferinţă, listă pe care o puteţi găsi pe site-ul oficial, bilderbergmeetings.org, AICI.

Marea surpriză e că în lista de participanţi, printre oameni de afaceri, politicieni şi oameni de ştiinţă, îl întâlnim pe Jared Kushner, consilierul principal al preşedintelui Donald Trump, dar şi ginerele preşedintelui, fiind căsătorit cu fiica acestuia. De ce spun că e o mare surpriză? Pentru că ştim adversitatea dintre Donald Trump şi Grupul Bilderberg (ce face parte din Oculta Mondială).

Grupul Bilderberg are ca obiect globalizarea tuturor aspectelor omenirii, pentru ca oamenii să fie conduşi de o structură centrală, şi, astfel, să fie mai uşor de controlat / manipulat. Unul dintre politicienii care au susţinut / susţin globalizarea este Hillary Clinton, fostă candidată la preşedinţia SUA în 2016, când s-a confruntat cu Donald Trump, actualul preşedinte american. Acesta din urmă, miliardar şi cunoscut om de afaceri, dimpotrivă, face parte din cealaltă tabără, cea a naţionaliştilor, a statelor suverane, care să nu fie subordonate unei structuri globaliste.

Aşadar, întrebarea care se pune e următoarea: ce caută Kushner la această reuniune, având în vedere relațiile tensionate dintre Trump și elitele globaliste? Nu se ştie de ce, ţinând cont de secretomania grupului Bilderberg.

Versiunea cea mai posibilă ar fi aceea că Donald Trump își dorește încă un mandat de președinte al SUA și, de aceea, vrea „să cadă la pace” cu forţele oculte globaliste, un conflict care nu aduce beneficii niciuneia dintre părţi.