„Secretele lui Lovendal” a avut dreptate! Un specialist avertizează că gripa porcină e doar o manipulare

4.980 vizualizari

gripa porcina 5Scriam încă de pe data de 28 aprilie 2009 în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/gripa-porcina-o-noua-manipulare-pentru-un-dezastru-inexistent/) că gripa porcină nu este decât o simplă manipulare, făcută doar ca să-i sperie pe oameni, cu scopul de a îmbogăţi unele instituţii şi companii farmaceutice. Iată că un articol apărut pe site-ul www.hotnews.ro (http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6454834-epidemiologul-tom-jefferson-pentru-der-spiegel-industrie-intreaga-asteapta-pandemie-virusul-h1n1-implicat-bani-influenta-cariere-institutii-intregi.htm) vine să confirme cele spuse de mine acum mai bine de jumătate de an.

Este vorba de un epidemiolog american, Tom Jefferson, care a oferit un amplu interviu revistei Der Spiegel pe 21 iulie 2009. Să comparăm afirmaţiile specialistului american, comparativ cu articolul publicat de mine în aprilie 2009.

Ce s-a întâmplat cu gripa aviară ce trebuia să ne omoare pe toţi?

Tom Jefferson (21.07.2009):

Este adevărat că virusurile gripale sunt imprevizibile, aşa că nu necesită un anumit grad de precauţie. Dar una dintre trăsăturile extraordinare ale acestei gripe este că există unele persoane care fac predicţii ani după ani, din ce în ce mai grave. (…) De exemplu, ce s-a întâmplat cu gripă aviară, care trebuia să ne omoare pe toţi? Nimic. Dar asta nu-i opreşte pe aceşti oameni de la realizarea predicţiilor. Uneori ai impresia că este o întreagă industrie care aşteaptă izbucnirea unei pandemii.

Secretele lui Lovendal (28.04.2009):

În 2005, epidemia de gripa aviară care se anunţa că va duce la ”100 de milioane de morţi iminente” n-a mai avut loc niciodată. Atunci, de ce am mai crede încă o dată o asemenea veste alarmantă că ne-ar mai aştepta o epidemie de gripă porcină la nivel mondial?

Tom Jefferson (21.07.2009):

Ţinta atacurilor specialistului sunt Organizaţia Mondială a Sănătăţii, oficialii din domeniul sănătăţii publice, virusologii şi companiile farmaceutice. Ei au construit această maşinărie, în jurul pandemiei iminente, a declarat Tom Jefferson. „Au implicat foarte mulţi bani, influenţă, cariere şi instituţii întregi. Tot ce a trebuit a fost ca un virus să evolueze, pentru că maşinăria să se pornească”.

Secretele lui Lovendal (28.04.2009):

Acum (…) populaţiei îi este din nou indusă frica apariţiei unei nou catastrofe umanitare: gripa porcină. Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunţă că răspândirea gripei porcine nu pare a fi un „act de bioterorism”, pe când guvernele lumii iau măsuri împotriva gripei porcine. Economia mondială, aflată deja în criză, a mai primit o lovitură mortală. Însă, noi, oamenii, nu trebuie să devenim o populaţie de ipohondri, deşi e adevărat că trăim într-o societate în care predomină panica şi senzaţionalul.

Tom Jefferson (21.07.2009):

Epidemiologul a declarat că nimeni nu poate spune cu siguranţă câte cazuri de îmbolnăvire se vor înregistra. Dar nu vede diferenţe fundamentale între această gripă şi o epidemie de gripă normală. În acest context, Tom Jefferson se întreabă de ce OMS a schimbat definiţia pandemiei. Vechea definiţie avea în vedere un virus nou, care s-a propagat rapid, pentru care oamenii nu au imunitate şi care creează o rata ridicată a morbidităţii şi a mortalităţii. Acum, ultimele două criterii au fost lăsate de-o parte „şi asta este modul în care gripă porcină a fost catalogată drept pandemie”, a declarat specialistul.

Secretele lui Lovendal (28.04.2009):

Ne-am obişnuit să facem analogii greşite şi preziceri ale unor dezastre care nu se întâmplă de fapt niciodată, în loc să vedem realitatea exact aşa cum este ea.

Iată cum am demascat încă o manipulare…În mod categoric mai sunt şi altele.