Un mare secret se ascunde în spatele straniei lumini albastre pulsatorii din New York, ce a apărut pe 27 decembrie 2018! Autorităţile încearcă să ne prostească…

7.153 vizualizari

În seara datei de 27 decembrie 2018, la ora locală 21, o ciudată lumină albastră şi pulsatorie a apărut pe cerul New York-ului (SUA), făcând ca întreg cerul să se afişeze ca fiind unul de un albastru strălucitor. Lumina bizară nu a durat mult (câteva minute) şi i-a făcut pe mulţi locuitori ai metropolei americane să se întrebe: „Ce naiba e asta!?” Şi apoi, ciudatul spectacol luminos a dispărut brusc, exact ca şi cum ai stinge lumina cu ajutorul unui întrerupător.

Bineînţeles că a venit şi explicaţia oficială, iar aceasta este ridicolă: bizara lumină albastră şi pulsatorie a fost cauzată de explozia unui transformator la New York, aparţinând companiei de electricitate ConEdison, în cartierul Astoria, situat în Queens, lângă Manhattan. Iar această explicaţie a fost imediat acceptată de mass-media oficială, fără ca nimeni să-şi pună întrebări.

În primul rând, dacă era vorba de o explozie, aceasta ar fi avut o culoare aurie-portocalie, şi nu albastră. Aţi văzut vreodată vreo explozie în care apare o culoare albastră, pulsatorie, iar apoi totul se opreşte brusc? Eu, cel puţin, n-am văzut nici măcar în filme aşa ceva.

În al doilea rând, să presupunem măcar pentru un minut că un transformator a explodat. Cum se face că tot cerul a devenit albastru / albastru-verzui? Dar, absolut tot cerul, nu doar în zona de deasupra centralei electrice! Ar fi avut sens ca, din cauza unor materiale specifice care s-au aprins, focul să fi căpătat o culoare albăstruie la pământ, în zona respectivă, dar sub nicio formă tot cerul nu poate căpăta această culoare ciudată.

În al treilea rând, cum se face că BRUSC lumina ciudată a dispărut, ca şi cum ai bate din degete. În cazul unei explozii sau a unui incendiu, n-ar fi trebuit ca dispariţia să fie treptată? Eu nu cunosc nicio explozie care să lumineze tot cerul cu o lumină albastră şi pulsatorie, ca apoi totul să dispară instantaneu, ca şi cum nici n-ar fi existat!

Pentru mine e deja clar că EI (adică oficialităţile) încearcă să ne prostească şi să ascundă adevărul cu explicaţii ridicole de genul „a explodat o centrală electrică” 🙂 În plus, au apărut pe Internet şi explicaţii de genul „ne-au invadat extratereştrii” – probabil că în subconştientul multor oameni a rămas această idee din filmele SF hollywoodiene. Pe de altă parte, e greu de găsit o explicaţie reală la acest eveniment; deocamdată, din punctul meu de vedere, cea mai plauzibilă explicaţie ar fi aceasta – s-a făcut un experiment militar secret, cu o armă cu puls electromagnetic (EMP) sau cu o armă necunoscută. Oricum, explicaţia e mai bună decât cea a exploziei centralei electrice…