Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Se pare că Japonia dezvoltă în secret arme nucleare! Se pregăteşte de un război atomic devastator cu China?

  •  
  •  
  •  
  •  

Japonia razboi nuclearInformaţii provenind din Hong Kong arată că Japonia dezvoltă în secret arme nucleare, pentru a fi pregătită în faţa unei viitoare crize în relaţiile sale cu China în ceea ce privesc insulele Diaoyutai din Marea Chinei de Est, scrie site-ul Wantchinatimes.com. Japonia este singura naţiune din lume care are o industrie nucleară completă. Mitsubishi, Hitachi şi Toshiba sunt cele mai mari 3 companii japoneze care produc energie nucleară. Sub tutela acestor 3 corporaţii, există în plus peste 200 de mici firme care posedă combustibil nuclear sau care deţin cunoştinţele pentru a folosi plutoniul. Din acest motiv, Japonia are abilitatea de a construi propria bombă nucleară, dacă va reuşi să-şi revizuiască Constituţia pacifistă post-război.

Japonia deţine o cantitate totală de 40,7 tone de plutoniu, dintre care 5,5 tone se găsesc în Japonia, 21,6 tone în Franţa şi 13,6 tone în Statele Unite. Ţara deţine de asemenea şi 3.000 de tone de deşeuri nucleare, aflate în 6 facilităţi, această cifră fiind mai mare chiar decât cea a SUA.

Generalul-maior Yoshiaki Yano, din trupele japoneze terestre, a scris un articol pentru revista „Japan Military Review” în care îşi exprima opinia că Tokyo-ul ar trebui să adopte o politică nucleară, în ciuda pericolului ca relaţiile ţării cu Statele Unite să se deterioreze. Cu o capacitate de a construi cel puţin 2.000 de focoase nucleare, Japonia a cerut recent Statelor Unite returnarea a 300 de kg de plutoniu. Cu 579 kg de uraniu îmbogăţit, Japonia ar putea construi cel puţin 20 de bombe nucleare.

P.S. Între China şi Japonia există o mare tensiune în zona Mării Chinei de Est, aceste tensiuni putând duce oricând la apariţia unui război între cele două state. Dacă şi Japonia ar deţine arma nucleară (ca şi China) să vedeţi atunci un război atomic în toată regula între cele două ţări, cu consecinţe devastatoare asupra sănătăţii întregii noastre planete.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu