Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Se pare că toţi angajaţii Ambasadei Rusiei de la Londra au plecat! De ce? Urmează Londra a fi atacată de ruşi? A păţit ceva Putin? Ce s-a întâmplat de fapt?

  •  
  •  
  •  
  •  

Putin ambasadaO informare publicată pe Twitter pe 12 martie 2015 arată că toţi angajaţii Ambasadei Rusiei din Londra au plecat! Uau! Foarte ciudat… Twitter-ul sună astfel:

„Toţi angajaţii Ambasadei Rusiei din Londra, de la diverşi ofiţeri şi ataşaţi, au plecat din Marea Britanie în ultimele zile”.

Acest Twitter a fost redistribuit de Alexei Muhin, care este o ştire foarte credibilă pentru ştirile din Rusia. Din ianuarie 1997, Muhin este director general al Centrului pentru Informare Politică din Moscova. Dl. Muhin este autorul a peste 100 de lucrări ştiinţifice, inclusiv monografii din domeniul ştiinţei politice şi a istoriei ruse. Din 2002, ca editor-şef, dl. Muhin scoate o revistă pe Internet, denumită FEC (Facte, Ecenimente, Comentarii).

Ce poate să însemne această ştire? Mai multe lucruri. În primul rând, trebuie să spun de la bun început că plecarea personalului unei ambasade străine este un lucru grav; de obicei, semnifică ruperea relaţiilor diplomatice dintre două state, sau o afacere de spionaj gravă. Cum între Rusia şi Marea Britanie nu au existat probleme diplomatice sau de spionaj în ultima perioadă, aceasta înseamnă că plecarea personalului diplomatic din Londra are o altă semnificaţie.

twitter rus

Se pare că personalul a fost chemat de urgenţă la Moscova, pentru că s-a întâmplat ceva în Rusia sau se va întâmpla foarte curând. Şi am deocamdată doar două idei:

– preşedintele Putin chiar a păţit ceva (s-a îmbolnăvit grav sau a murit, aşa cum am scris şi eu în 2 articole din ultimele zile);

– Londra va fi atacată de către ruşi foarte curând.

Ar mai fi încă o idee: s-ar putea ca ruşii să fi aflat că Marea Britanie este direct implicată în asasinarea oponentului lui Putin, Boris Nemtsov şi atunci s-a hotărât retragerea personalului ambasadei ruse. Oare ce s-a întâmplat cu adevărat?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu