Se pare că şi Coreea de Nord a fost „contaminată” de Oculta Mondială. Ce „redute” au mai rămas de cucerit?

4.702 vizualizari

Cred că se întâmplă ceva ciudat cu noua politică a Coreii de Nord. Văzută mulţi ani ca fiind una din „axele răului”, alături de Iran, Libia şi Siria, eu cred că în Coreea de Nord se produce o schimbare care va fi vizibilă în următorii ani. Întotdeauna am considerat că adversarii Statelor Unite sunt şi adversarii Ocultei Mondiale; e de înţeles: Oculta Mondială controlează SUA încă de la începutul secolului, odată cu înfiinţarea lui Federal Reserve. A nu se uita cât de pornită a fost Oculta Mondială împotriva lui Gaddafi şi a Libiei (https://www.lovendal.ro/wp52/moartea-lui-gaddafi-o-alta-victorie-a-noii-ordini-mondiale-si-a-bancherilor-rothschild/); nu s-a lăsat până când nu l-a dat jos pe Gaddafi.

Acum, ultimele bastioane necucerite de Oculta Mondială au rămas: Iran, Siria şi Coreea de Nord. Aşa cum am spus mai sus, în Coreea de Nord cred că schimbarea a început deja, adică această ţară va trece uşor şi treptat sub controlul Ocultei Mondiale. Iar acest lucru se datorează noului lider de la Phenian, Kim Jong-un, venit la putere în 2012, după moartea tatălui său, dictatorul Kim Jong-il, în decembrie 2011.

De exemplu, în mesajul său de Anul Nou, Kim Jong-un a cerut forţelor politice din Coreea de Sud să abandoneze politica ostilă faţă de Coreea de Nord şi să urmărească „reconcilierea, unitatea şi reunificarea celor state-surori”, scrie site-ul csmonitor.com. Un discurs fără ameninţări cum nu a fost niciodată la liderii nord-coreeni, acest lucru remarcându-l şi Mark Fitzpatrick, director la Institutul Internaţional de Studii Strategice din Londra: „Limbajul a fost temperat. A fost cu mult sub obişnuita propagandă nord-coreeană”.

De unde provine această schimbare de atitudine a tânărului de 30 de ani care conduce Coreea de Nord de circa 1 an de zile? Dacă ne uităm puţin la biografia sa de pe Wikipedia, vom avea unele indicii clare:

Conform unor relatări publicate de ziarele japoneze, Kim Jong-un a studiat la o şcoală privată de lângă Berna (Elveţia), numită „Şcoala internaţională de limbă engleză din Gumligen”, între 1993-1998. Desigur, nu sub numele său adevărat, al fiului dictatorului nord-coreean, ci sub numele de la „Chol-pak”. Mai târziu, între 1998 şi 2000, Kim Jong-un ar fi urmat cursurile Şcolii “Liebefeld Steinhölzli” din Köniz, sub numele de “Pak-un”, ca fiul unui diplomat nord-coreean din Elveţia.

Aşadar, studiind atât timp în Elveţia, patria bancherilor Rothschild, principala familie din Oculta Mondială, e posibil ca Kim Jong-un să fi fost „contaminat” de această Ocultă Mondială. Timpul îmi va confirma dacă am avut sau nu dreptate.